Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.22

Superbet

Campionatele sunt aproape de sfârșit.Astazi,sunt ceva meciuri decisive,poate, pentru obiectivele propuse pt acest sezon al unora dintre echipe.Voi juca o cota de peste 6,pe un bilet alcătuit din 5 meciuri.

1.NORWICH-LIVERPOOL

cota2.ro


Liverpool,și M.City se bat pe doua fronturi,în acest sezon: Premier Ligue,și UEFA Champions League. In UCL,Ambele sunt in semifinale,cu șanse foarte mari de a accede în finala,după victoriile din prima manșă.In campionat,City e pe primul loc cu doar un punct avans in fata cormoranilor.

Victoria este obligatorie pt Liverpool,în acest meci,orice pas greșit poate duce la pierderea titlului.

Newcastle este pe locul 9,fără emoții,nici la retrogradare dar nici la un loc de cupe europene.

Din titulari,doar Firmino nu va juca,fiind accidentat,in rest,echipa este valida.


Liverpool este neînvinsă în ultimele 9 meciuri directe cu Newcastle. Cred că va da totul pt victorie astăzi,și cred că o va și obține,fiind meci cat o finală,pt Liverpool.


2.PISA-COSENZA.


In serie B,Pisa se afla pe locul 4,la doar 3 puncte de locul 2,loc de promovare directa,ocupat în acest moment de Cremonesse.

Și pt oaspeți,este un meci important,fiind la doar trei puncte de locurile retrogradabile direct.Cosenza încearcă să evite retrogradarea directa,și încearcă să rămână măcar pe locurile de baraj,pt a mai avea o șansă de rămânere in serie B.

Tocmai din acest motiv,nu voi juca 1 solist pe gazde,așa cum ar fi fost normal,și aleg un interval de goluri gazde(1-3 goluri),gazdele fiind obligate să învingă,cred că vor marca gol,însă nu cred că vor marca 4.....


3.U.CLUJ - Un.SLOBOZIA


Clujenii sunt in lupta directa cu Hermannstadt pt locul 2,promovabil direct in Liga 1.Cu 4 etape înainte de final,clujenii sunt pe locul 3 la doua puncte în spatele sibienilor,care au jucat deja meciul din aceasta etapa,învingând la Chiajna.


Victoria este obligatorie pt gazde,în fața ultimei clasate din Playoff,care nu mai are nici un obiectiv în acest moment.

Forma bună a gazdelor de pe teren propriu,care au marcat nu mai puțin de 14 goluri în ultimele 5 meciuri disputate acasă,mă fac să aleg un pronostic de minim două goluri marcate de gazde în acest meci.


4.COVENTRY - HUDERSFIELD


In Champioship,lupta mare pt promovare in Premier Ligue.

Oaspeții se afla pe locul 4 la doar 3 puncte distanță de locul 2 promovabil direct ocupat acum de Bournemount. Victoria este obligatorie pt HUDERSFIELD,însă eu aleg varianta de șansă dublă,X2. Nu cred că oaspeții vor pierde în acest meci,pt gazde,acest meci nu prezintă o importanță prea mare,nefiind implicați în nici un fel,nici pt promovare nici pt retrogradare.


5. ,,U'' CRAIOVA - VOLUNTARI.


Meci clar de 1 solist aici.Oltenii au practicat cel mai frumos și eficient fotbal in acest playoff.

Echipa lui Reghecampf,este la 6 puncte distanță de CFR Cluj,iar o victorie astăzi,ar marii considerabil suspansul pe acest final de campionat.


Voluntari are in acest moment,un singur obiectiv: Accederea in finala Cupei României,obiectiv foarte realizabil după victoria din tur cu 2-0 în fața lui FC Argeș.Cred că la meciul retur le sta lor gândul acum,și nu cred că astăzi la Craiova vor pune mari probleme gazdelor.


Cred da Liviu Ciubotariu i-și va odihni și menaja jucătorii buni,în perspectiva returului din Cupa,de la Pitești. In aceste condiții cred că acest meci este de 1 solist in mod evident!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Newcastle vs Liverpool
Pronostic:
2
Cota
1.45
U Cluj vs Unirea Slobozia
Pronostic:
Gazdele-Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.40
Pisa vs Cosenza
Pronostic:
Gazdele- 1-3 goluri în meci
Cota
1.32
Coventry vs Hudersfield
Pronostic:
X2
Cota
1.60
U Craiova vs Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.45
Cota finala: 6.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro