Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

Două meciuri cu implicații majore pentru echipele gazda.


cota2.ro

CFR Cluj.-Farul


Ardelenii nu-și permit pași greșiți acum,pe final de campionat. Cu 4 etape înainte de final,clujenii mai au doar două puncte avans,fata de FCSB. In sezonul regulat,clujenii i-au învins de doua ori pe constănțeni:1-0 acasă,și 2-0 la Ovidiu.


In Playoff,a fost doar un meci nu-l:0-0,cel de la Constanta...Cred că gazdele se vor impune,în fața unei echipe ce nu mai are motivație pe acest final de campionat. Este un meci capital pt gazde,iar Dan Petrescu cred că a pregătit acest meci în detaliu. Nu cred că va fi o victorie clară,însă CFR se va impune,la final,chiar și la limită...


Marseille-Lyon.


Gazdele susțin un meci important acasă,in tentativa de a termina pe locul 2,loc de grupele UCL. Rennes a învins ieri și s-a apropiat la 3 puncte de Marseille,asa ca gazdele nu ar trebuii să piardă acest joc.


Lyonezii nu mai au pt ce sa lupte in acest sezon,poate,decât pt blazon.Sunt pe un dezamăgitor loc 8,și sunt în afara cupelor europene în acest sezon.


Forma gazdelor de pe teren propriu cu 5 victorii din ultimele 5 meciuri,mă face să aleg o șansă dublă:1X pe gazde. Așadar,Marseille nu pierde acasă,am jucat.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Farul Constanta
Pronostic:
1
Cota
1.40
Marseille vs Ol.Lyon
Pronostic:
1X
Cota
1.42
Cota finala: 1.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro