Ponturi Pariuri Fotbal Univ.Craiova vs Farul

Superbet

Univ.Craiova-Farul

Craiovenii lui Reghe se antrenează pentru barajul european. Farul este în cursă pentru locul 4. Elevii lui Laurențiu Reghecampf au numai două triumfuri în ultimele șase partide, dar nici Farul nu stă foarte bine, învingând-o doar pe FC Argeș în acest play-off.

cota2.ro

Craiova-Farul se dispută astazi, de la ora 20.30, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Romania.Echipa lui Reghecampf a pierdut al treilea meci la rând, 1-2 la CFR, rezultat ce le-a adus titlul clujenilor. Oltenii se mai înclinaseră cu Sepsi, 0-1, în returul semifinalelor Cupei României, și 0-1 cu FCSB, ambele partide pe teren propriu.Pentru olteni, nu există miză în acest meci. Ei vor juca oricum barajul pentru Conference League cu Botoșani.

  • Univ.Craiova: L L L W W
  • Farul: W D L L L

Farul a câștigat greu în etapa precedentă, 1-0 cu ultima echipă clasată în play-off, FC Argeș, gol marcat în minutul 34.

Meciul este important pentru echipa lui Hagi pentru ca ar putea urca pe pozitia a 4-a,pozitie ce ar aduce mai multi bani din drepturile TV,pe cand ,de cealalta parte,Craiova nu poate pierde pozitia a 3-a.Prin urmare ,meciul il va trata mai mult ca un antrenament.

S-au mai intalnit pana acum de 4 ori ,unde Craiova a reusit sa se impuna in 3 din ele.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Univ.Craiova vs Farul
Pronostic:
P1.5 g/meci Fiecare echipă P0.5 cornere/meci P1.5 cartonașe/meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro