Ponturi Pariuri Fotbal CS Mioveni vs FCSB

BETANO

CS Mioveni și FCSB se întâlnesc astazi, de la ora 19, în etapa a 4-a din SuperLigă fără să fie consemnat niciuna vreo victorie în trei runde. Argeșenii sunt singura formație fără puncte, în timp ce roș-albaștrii au adunat doar două. 

Din șapte dueluri directe la nivel oficial, din 2007 încoace, roș-albaștrii au învins de cinci ori, cu cei din Mioveni reușind să scoată numai două ”draw”-uri. Dar, una din cele două remize a fost scoasă în primăvară, 1-1, după ce FCSB se impusese cu 3-0 acasă în tur. Toate cele patru jocuri directe găzduite de Mioveni au avut la final scor la o diferență de cel mult un gol.

cota2.ro

Joi, FCSB a făcut un pas mare spre play-off-ul din Conference League, câștigând cu 1-0 în prima manșă din turul 3, pe terenul celor de la Dunajska Streda. De altfel, singurele triumfuri oficiale din această vară au venit în Europa, cealaltă victorie fiind acel 4-2 din returul turului 2, cu Saburtalo Tbilisi. 

În SuperLigă, FCSB a scos un 1-1 acasă cu ”U” Cluj și U Craiova 1948 și a cedat cu 0-2 la Rapid. Cinci din cele șase meciuri oficiale din 2022/2023 ale roș-albaștrilor au avut ”Under 2,5 goluri” la final.

După achizițile lui Miculescu (UTA) și Rusu (Mioveni), roș-albaștrii și-au mai asigurat semnăturile lui Boboc, fundaș dreapta, și Radaslavescu, mijlocaș ofensiv, ambii de la Farul Constanța!

  • Mioveni: L L L D L
  • FCSB: W D W L L

Echipa lui Alexandru Pelici are un start foarte slab: 0-3 la Hermannstadt, 0-2 acasă cu Farul, respectiv 2-4 la CFR Cluj sunt scorurile care au confirmat că argeșenii vor avea probleme reale în acest sezon. 

Înainte de duelul cu Dunajska Streda, FCSB l-a luat de la Mioveni pe atacantul Rusu, dar galben-verzii au reacționat repede. A fost semnat Valente, atacant din Portugalia care a mai jucat în SuperLigă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Mioveni vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro