Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Croatia

UNIBET

Argentina-Croația este semifinala, cu simbolurile celor două naționale aflate față-n față de la ultimul lor festin mondial. Lionel Messi contra Luka Modric este un meci între doi fotbaliști formidabili. Ambii au câte o finală mondială la activ, pierdute în 2014, respectiv 2018. Unul dintre cei doi va ajunge din nou să joace cu trofeul pe masă! 

Până acum, cele două reprezentative s-au confruntat de două ori la Campionatul Mondial. În 1998, în Franța, duelul direct a contat doar pentru configurația finală a tabelei, Argentina învingând cu 1-0.

cota2.ro

Dar, în Rusia 2018, în grupă, ”pătrățelele” au oferit o adevărată lecție de fotbal, trecând cu 3-0 de sud-americani. Au marcat Rebic, Modric și Rakitic, dar dintre aceștia trei numai starul de la Real Madrid mai este actualmente în lotul pregătit de Zlatko Dalic. 

Eșecul șocant din faza grupelor, 1-2 cu Arabia Saudită, constituie singurul eșec al Argentinei din ultimele 41 de partide! 

Dincolo, croații au cedat o singură dată din iunie 2021 încoace, când pierdeau cu 3-5 după prelungiri, în fața Spaniei. Este vorba de un 0-3 contra Austriei, pe teren propriu, în Liga Națiunilor. 

  • Argentina: W W W W L
  • Croatia: W W D W D

Argentina a ajuns pentru a șasea oară în ultimele patru trupe la un Mondial, după un meci dramatic în fața Olandei, în faza sferturilor de finală. După un 2-0 aparent confortabil, ”La Albiceleste” a fost egalată în ultimele secunde, dar după loviturile de departajare absolut bulversante, au trecut de ”Portocala Mecanică”.

Palmaresul lui Leo Messi de la acest turneu qatarez este unul apreciabil. A marcat de patru ori, a oferit două ”assist”-uri, creând nu mai puțin de 16 ocazii! El va da marți de cel care a fost portarul turneului până acum, Livakovic. Goalkeeper-ul lui Dinamo Zagreb a avut 11 parade în ”sfertul” de finală cu Brazilia, scoțând un penalty și la șuturile de la punctul cu var!

Atenție: Croația a primit cel mult un gol în fiecare din ultimele 11 meciuri. 

Scaloni nu va putea conta pe doi fundași laterali. Acuna și Montiel sunt suspendați, ceea ce ar putea crea probleme, în contextul în care croații sunt destul de iuți pe benzile laterale. Mai este și problema legată de Di Maria, care nu pare total refăcut. 

Dincolo, nu există nici suspendați, nici accidentați. Este clar că Dalic va conta în formula de start pe Petkovic, cel care a egalat cu Brazilia cu puțin înainte de încheierea prelungilor.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Argentina vs Croatia
Pronostic:
1X Sub 3.5goluri/meci Peste 5.5cornere/meci Argentina P0.5goluri/meci
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: 5.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro