Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Maroc

Superbet

Confruntarea dintre Franta si Maroc este programata sa se joace in seara asta, de la ora 21:00, aceasta contand pentru penultimul act al Campionatului Mondial din Qatar, urmand sa se desfasoare pe "Al Bayt Stadium", unde ma astept ca Franta sa se impuna lejer chiar daca Maroc a avut un parcurs frumos pana acum.

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este una foarte mare, Franta este din orice punct de vedere net superioara, asa ca este normal sa fie favorita la casele de pariuri. Ce-i drept, marocanii au aratat foarte bine la acest turneu, insa pare greu de crezut ca vor putea face fata fortei francezilor, care par sa se indrepte spre un nou succes la Campionatul Mondial.

cota2.ro

  • Franta: W W L W W
  • Maroc: W W W W D

Este un duel inedit care are loc în premieră la un turneu final, în care deținătoarea trofeului are clar prima șansă. În trecut, Franța nu a pierdut niciodată în fața Marocului, câștigând de cinci ori și remizând de alte două ori, inclusiv în ultima confruntare, un amical la Saint-Denis, în noiembrie 2017 (2-2). Nicio echipă n-a pierdut vreodată de 2 ori în fața unor țări din Africa în aceeași ediție a Cupei Mondiale.

In faza optimilor, adversara Frantei a fost Polonia, pe care a dominat-o autoritar de la un capat la altul, impunandu-se cu 3-1, gratie unei evolutii sclipitoare din partea lui Mbappe, care a marcat de doua ori. Starul lui PSG, ajuns la cinci goluri in Qatar, nu si-a trecut numele pe tabela in disputa cu Anglia, insa au iesit la rampa Tchouameni si Giroud, acestia punctand in victoria cu 2-1, trimitandu-si nationala in cea de-a saptea semifinala din istorie.

In optimi, nationala Marocului a infruntat-o pe Spania, cu care s-a aparat eroic, obtinand o remiza alba, impunandu-se in cele din urma la loviturile de departajare. In sferturi a facut o noua victima de calibru, eliminand Portugalia, careia i-a marcat un gol, prin En-Nesyri, depunand apoi un efort urias pentru a conserva rezultatul, invingand in cele din urma la scor minim, avand astfel toate motivele sa creada la calificarea in finala, unde ar da piept cu invingatoarea dintre Argentina si Croatia.

Prin urmare,ma astept ca Franta sa faca un meci foarte bun si sa castige inca de la pauza.Voi juca 1 solist acest eveniment dar si o over la goluri.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Franta vs Maroc
Pronostic:
1 & peste 1.5goluri/meci
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 6.00
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro