Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR

Superbet

Cel mai important meci din acest final de an din România este restanța din runda a 9-a a SuperLigii. Cele mai performante cluburi din România , CFR Cluj și FCSB, se confruntă într-un moment în care ambele se află în urmărirea liderului la zi, Farul, trupă care are 44 de puncte. 

Înaintea acestui joc, FCSB este pe 3, cu 35 de puncte, în vreme ce ardelenii sunt pe locul secund, cu 41 de puncte. Pentru gazde, este evident că orice alt rezultat decât victoria le scade din șansele de a ține pasul cu primele două poziții. 

cota2.ro

FCSB s-a impus în fiecare din ultimele două partide directe contra campioanei en-titre, cu 1-0, respectiv 3-1, dar asta nu a ajutat-o în cele din urmă să ia titlul în primăvara anului trecut. Aceste două victorii veniseră după alte cinci jocuri directe la rând în care bucureștenii nu s-au impus în fața grupării din Gruia. 

Ultima victorie a ardelenilor în fata actualei vicecampioane s-a consemnat în 31 iulie 2020, 2-0. 

Este interesant că după ce multă vreme jocurile dintre cele două erau foarte închise, în ultimele cinci confruntări directe s-au marcat nu mai puțin de 18 goluri în total. 

  • FCSB: W W W W W
  • CFR: D D W W W

FCSB are toate motivele să fie optimistă. Trupa antrenată de facto de Mihai Pintilii este la cinci triumfuri consecutive la nivel oficial, în runda anterioară învingând cu 2-0 la Chindia Târgoviște.

Ultimul eșec intern al ”roș-albaștrilor” rămâne deocamdată cel din 31 octombrie, atunci când cedau în campionat la o altă trupă de sub Feleac, cu 1-2 la ”U” Cluj.

Actualmente, FCSB are cel de-al doilea atac din SuperLiga, cu 35 de reușite, iar ultimul eșec pe teren propriu în campionat, este cel suferit taman în 3 aprilie, 0-2 cu CS Universitatea Craiova.

Fără Compagno și Olaru, accidentați destul de rău în duelul cu Chindia în urma unei ciocniri involuntare, FCSB speră să fie la fel de inspirată măcar din punct de vedere defensiv ca în ultima perioadă.

CFR Cluj a pierdut două puncte mari în ultima rundă, când a fost egalată în minutele adiționale, 1-1 la FC Botoșani.Remiza din Moldova a venit după nu mai puțin de șase victorii oficiale la rând pentru elevii lui Dan Petrescu. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs CFR
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri FCSB va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro