Ponturi Pariuri Fotbal Voluntari vs Farul

UNIBET

Etapa a 21-a din SuperLiga se deschide cu un meci destul de strâns.

FC Voluntari încă nu renunță la șansele ei de a mai prinde sezonul de play-off, fiind acum pe locul 9, cu 25 de puncte, la cinci puncte de zona play-off. Oaspeții de astazi, au ocazia de a rămâne și după Anul Nou pe prima poziție, având în vedere că aceasta este ultima etapă din 2022. Farul are 44 de puncte, la egalitate de puncte cu CFR.

cota2.ro

În tur, Farul s-a impus acasă cu 2-1, după ce a fost condusă la pauză de către voluntareni. 

În runda trecută, ilfovenii au scos un punct prețios, 1-1 la Sepsi, o contracandidată la play-off. Dar, elevii lui Liviu Ciobotariu au doar un triumf în ultimele cinci confruntări oficiale, 3-0, acasă cu Hermannstadt, în ultimul meci domestic.

  • Voluntari: D L W D D
  • Farul: L D W L D

Curios este că ilfovenii au consemnat trei victorii și trei eșecuri în ultimele șase meciuri oficiale pe propriul teren. Iar duelul cu sibienii a constituit cel de-al treilea triumf de acasă în acest sezon în care Voluntariul a înscris de trei ori.

Ilfovenii au suferit nu mai puțin de patru eșecuri acasă în acest sezon, dar în cele zece meciuri pe teren propiu din SuperLiga au primit doar șapte goluri. 

Farul lui Gheorghe Hagi are cel mai bun atac din SuperLiga la ora actuală, însă nu a reușit să înscrie în ultimele două partide competitive. A consemnat doar un 0-0, acasă cu CFR, în Cupa României, apoi a pierdut clar în campionat, 0-4 la FC Hermannstadt. Jocul de la Sibiu a constituit abia al doilea eșec oficial al dobrogenilor, în acest sezon.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Voluntari vs Farul
Pronostic:
X2 Peste 0.5g/meci Farul Peste 3.5cartonase/meci
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro