Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Maroc

Superbet

Croația și Maroc se întâlnesc astazi, de la ora 17:00, pe Khalifa International Stadium, în meciul pentru locul al treilea de la Cupa Mondială. De regulă, așa-numita finală mică reprezintă un meci de consolare pentru învinsele din semifinale, însă, având în vedere echipele implicate acum, s-ar putea să avem parte de un joc tratat cu mai multă seriozitate de ambele decât în cazul în care am fi avut două grupări care aveau ca obiectiv titlul mondial. 

La fel ca în ediția precedentă, meciul pentru locul al treilea opune două echipe care au fost adversare în faza grupelor. În chiar prima etapă, Croația și Maroc au făcut 0-0 și am văzut atunci două echipe dispuse să riște prea puțin. Cam acela a fost stilul pe care cele două formații l-au ales și în aproape toate celelalte confruntări din Qatar ceea ce ne face să ne gândim dacă nu cumva vom avea și acum două abordări pragmatice. 

cota2.ro

Croația a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale pentru a treia oară în istorie și pentru a doua oară la rând. N-a mai reușit să se califice în finală și acum, la fel ca în urmă cu patru ani, după ce a pierdut în meciul anterior cu 3-0 în fața Argentinei. Confruntarea cu Maroc reprezintă o bună ocazie pentru echipa lui Zlatko Dalic de a lăsa o ultimă impresie plăcută în Qatar, după ce a arătat destul de puțin fotbal în restul turneului. 

  • Croatia: L W W D W
  • Maroc: L W W W W

În acest turneu, după ce a început cu remiza albă contra Marocului, Croația a câștigat cu 4-1 în fața Canadei, în poate cel mai bun meci al său de aici. A fost apoi aproape de eliminare în ultimul meci din grupe, dar ratările belgienilor au făcut ca meciul să se termine 0-0, rezultat suficient pentru calificare. Șansa a fost de partea Croației și în continuare. În optimi, după ce a egalat pe Japonia, s-a impus la loviturile de departajare, după care, contra Braziliei, după ce Livakovic s-a opus remarcabil la numeroase șanse ale sud-americanilor.Norocul croat s-a terminat însă în semifinala cu Argentina, când totul a fost clar încă de la pauză. După o primă jumătate de oră fără gol, Messi a deschis scorul dintr-un penalty contestat de mulți, după care Julian Alvarez a înscris cu destul de multă șansă. Croația a fost obligată apoi să iasă la joc, lucru cu care nu era obișnuită. 

Spre deosebire de Croația, care a ajuns chiar și mai sus acum patru ani, Maroc nu a mai fost niciodată în această situație, întrucât își depășise cea mai bună performanță de la Cupa Mondială prin calificarea în sferturile de finală.

De retinut:

  • Este doar al 2-lea meci direct dintre cele 2 echipe după cel care a avut loc în faza grupelor. 
  • Croația nu a primit gol în precedentele 3 meciuri cu echipe africane la Cupa Mondială (4-0 cu Camerun în 2014, 2-0 cu Nigeria în 2018 și 0-0 cu Maroc în 2022). 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Croatia vs Maroc
Pronostic:
Croaţia va comite peste 8.5 faulturi în meci Croaţia va avea peste 1.5 cartonașe
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro