Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Franta

UNIBET

Argentina - Franța va fi marea finală a Cupei Mondiale din Qatar. Este un duel pe care nu multă lume îl aștepta să fie decisiv pentru trofeul atunci când a început competiția, însă eliminările destul de rapide suferite de echipe precum Brazilia, Portugalia, Anglia, Germania sau Spania au făcut ca Lionel Messi să-și joace ultima șansă la titlul suprem în fotbal contra echipei care s-a impus și în urmă cu patru ani. 

În trecut, cele două națiuni s-au întâlnit de 12 ori, iar trei dintre aceste confruntări au avut loc la Cupa Mondială. Argentina le-a câștigat pe primele două, ambele în faza grupelor (1-0 în 1930 și 2-1 în 1978), în timp ce Franța s-a impus în cea mai recentă de la un turneu final global, 4-3 în optimile de finală de acum patru ani. 

cota2.ro

Argentina și Franța au avut un parcurs demnă de o viitoare campioană. Sud-americanii au început cum nu se poate mai prost, fiind protagoniștii uneia dintre cele mai mari surprize din turneu. Au pierdut în prima etapă din grupe cu 2-1 în fața Arabiei Saudite. S-au chinuit ceva și apoi, chiar dacă au câștigat în următoarele două meciuri cu 2-0 în fața Mexicului și Poloniei. Cu nord-americanii, lucrurile n-au arătat deloc grozav, până când Messi n-a deblocat tabela cu un șut din afara careului. Apoi, același Messi a ratat un penalty în jocul decisiv din ultima etapă a grupelor. 

  • Argentina: W W W W W
  • Franta: W W W L W

De partea cealaltă, Franța a luat gol înainte să înceapă să și marcheze. A fost condusă de Australia destul de repede, însă la fel de repede a reușit să întoarcă scorul, pentru a se impune apoi cu 4-1. A rămas și cel mai clar succes al echipei lui Didier Deschamps în turneu, pentru că apoi lucrurile n-au mai fost deloc atât de simple. A urmat un meci greu cu Danemarca, în care nordicii au egalat de la 0-1 și au mai ratat câteva șanse, înainte ca Mbappe să-și completeze dubla, să rezolve problema calificării și să-i permită lui Deschamps să bage rezervele cu Tunisia, meci care n-a fost tratat cu mare seriozitate și, prin urmare, a fost și pierdut cu 1-0. 

Spre deosebire de Argentina, Franța a venit în Qatar cu o idee clară de joc și am putea spune că primul ei 11 este ușor de anticipat. Sau cel puțin era. După ce Benzema, Kante, Pogba și Kimpembe s-au accidentat înainte de turneul final, Didier Deschamps a fost forțat să facă o schimbare chiar în primul meci din Qatar, Lucas Hernandez ieșind cu probleme medicale chiar după primele minute ale jocului cu Australia. A fost înlocuit de fratele său Theo, care a rămas până acum în echipă. Apoi, cu Danemarca s-a consolidat o nouă linie defensivă, cu Varane, refăcut complet, în centru, și cu Kounde pe dreapta, în locul lui Pavard.

De retinut:

  • Argentina va juca a 6-a finală de Cupa Mondială. Doar Germania are mai multe (8). Cele 2 echipe au pierdut însă și de cele mai multe ori în ultimul act până acum (4). 
  • Franța a ajuns în a 4-a sa finală la CM, toate acestea venind însă în ultimele 7 ediții (1998, 2006, 2018, 2022). Până acum a câștigat 2 din 3, în 1998 și 2018. În 2006 a pierdut la penalty-uri cu Italia. 
  • Franța nu a pierdut în ultimele 10 meciuri de la Cupa Mondială contra echipelor din America de Sud (6 victorii, 4 egaluri). Ultimul eșec a fost chiar în fața Argentinei, în 1978. 
  • Va fi a 11-a finală mondială între o echipă din America de Sud și un din Europa. Scorul este, până acum, 7-3 pentru primii. Echipele implicate acum în ultimul act sunt ”responsabile” pentru succesele europene: Argentina a pierdut cu Germania în 1990 și 2014, iar Franța a bătut Brazilia în 1998. 


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Argentina vs Franta
Pronostic:
1X Sub 3.5 goluri/meci Peste 5.5suturi/poarta
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro