Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Franta

LasVegas

Argentina lui Lionel Messi (dublă câștigătoare a trofeului în urmă cu câteva decenii) și Franța lui Kylian Mbappe (campioana en-titre a lumii) se luptă duminică în marea finală a Cupei Mondiale din Qatar. Meciul de pe Lusail Stadium va începe de la ora 17:00.

Franta va juca aceasta finala dupa o situatie controversata la club. Real Madrid si-a dat acordul ca Benzema, actualul balon de aur, sa faca parte din lotul Frantei, dupa revenirea din accidentare, situatie carea creat o criza interna in cadrul lotului francez, care l-ar fi exclus din start la auzirea acestui zvon.

cota2.ro

Colegi la PSG, Messi și Mbappe se întâlnesc duminică pentru o miză imensă: câștigarea celui de-al treilea titlu mondial din istoria țărilor lor. „Pumele” s-au mai impus în 1978 și 1986, iar „Cocoșii Galici” au triumfat în 1998 și 2018.

Favorizata sau nu, dupa penaltiul controversat din semi finala cu Croatia, Argentina tinde sa fie si in aceasta finala favorita,datorita accidentarilor in masa ale francezilor. Pentru cocosi vor lipsi fratii de pe flancul stang, fundasii Theo si Lucas Hernandez, Benzema, Tchouameni A. si Giroud, ultimii 2 fiind incerti. Alti 3 jucatori au avut probleme medicale inaintea semifinalei cu Maroc, fiind vorba de jucatori precum Upamecano, Rabiot si Coman.

Ambele echipe au jucatori de top in ofensiva, care pot face diferenta in orice secunda, insa cred ca Argentina e mai bine pregatita pe toate planurile la momentul actual.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Argentina vs Franta
Pronostic:
Argentina sa ridice trofeul
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 0.98
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro