Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Botosani

UNIBET

FCSB încheie anul 2022 în SuperLiga cu un meci contra uneia dintre victimele sale favorite din întrecerile interne.Vicecampioana vrea să rămână aproape de top, înaintea etapei a 21-a fiind pe 4, cu 35 de puncte. FC Botoșani este pe 13, cu 21 de puncte, traversând una dintre cele mai complicate sezoane de la promovarea în elită, din 2013. 

Este al treilea meci direct din 1 decembrie încoace. De Ziua României, FCSB a învins în campionat cu 3-2, în Moldova, pentru ca apoi, tot în deplasare, ”roș-albaștrii” să învingă la Botolani cu 2-0, într-un duel din Cupa României. Din 2013 încoace, de când cele două cluburi se confruntă competitiv, FC Botoșani a trecut o singură dată de FCSB, 2-0, ca oaspete, în iulie 2019! Ultimele șapte victorii ale FCSB contra moldovenilor au fost obținute toate cu cel puțin două goluri înscrise în fiecare joc.

cota2.ro

FCSB a ratat un prilej bun de a se apropia de top, pierzând restanța de joi cu CFR Cluj, 0-1. Acest insucces a venit după cinci victorii oficiale la rând ale echipei conduse de facto de Mihai Pintilii.

 În ciuda eșecului suferit cu clujenii, FCSB rămâne echipa cu cel de-al doilea atac din SuperLiga, cu 35 de goluri marcate.

  • FCSB: L W W W W
  • Botosani: D L L L D

FCSB are ceva probleme în defensivă în continuare. Gazdele din 19 decembrie, ora 20, au primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele șapte meciuri oficiale de pe teren propriu. 

Interesant este că FCSB a consemnat doar un scor de egalitate în ultimele zece jocuri competitive. 

Venirea lui Flavius Stoican a adus norocul. Botoșaniul a scos un punct acasă în ultima rundă, 1-1 cu CFR Cluj, grație unui gol venit în minutele adiționale Egalul cu campioana a venit după trei eșecuri oficiale la rând. 

Ultima victorie în SuperLiga datează din 15 octombrie, 1-0, acasă cu U Craiova 1948, iar ultimul triumf extern din campionat este cel obținut în 14 august, 1-0 la CFR Cluj. 

Botoșaniul, care împarte cu Mioveni titlul de cea mai slabă apărare la zi (33 de goluri înscrise) este formația cu cele mai multe remize la ora actuală în SuperLiga, 9 la număr.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FCSB vs Botosani
Pronostic:
1 Peste 6.5cornere/meci Cele mai multe cornere-FCSB
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 5.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro