Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Livepool

BETANO

​Manchester City - Liverpool, meci ce contează pentru optimile de finală din Cupa Ligii Angliei, este programat astăzi, 22 decembrie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium. Manchester City şi Liverpool, campioanele ultimelor cinci ediţii din Premier League, se întâlnesc în derby-ul „optimilor” din EFL Cup, la doar câteva zile după finala Cupei Mondiale din Qatar.

Guardiola, în vârstă de 51 de ani a avut nu mai puțin de 16 jucători plecați la Campionatul Mondial din Qatar. Kevin de Bruyne (Belgia) și Ilkay Gundogan (Germania) sunt singurii care n-au trecut de faza grupelor. În schimb, Julian Alvarez a bifat toate partidele.

cota2.ro

City a tinut sa joace doar un singur joc amical in aceasta pauza competitionala, cu Girona, scor incheiat 2-0 in favoarea englezilor. Piesa cea mai importanta ramane,nNorvegianul adus vara trecută de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, care a doborât deja câteva recorduri. De când a sosit pe Etihad a marcat 23 de goluri în toate competițiile și are toate șansele să câștige cel puțin un trofeu de golgheter.

De partea cealaltă, Jurgen Klopp a avut nu mai puțin de șapte jucători la Cupa Mondială, unde Ibrahima Konate (Franța) a ajuns cel mai departe. Fundașul în vârstă de 23 de ani a bifat cinci partide, iar în finala cu Argentina a prins doar zece minute, intrand dupa accidentarea lui Varane.

Ca si absenti, Alvarez va fi indisponibil pentru cetățeni, in timp ce pentru echipa oaspete vor lipsi Arthur, Luis Diaz și Diogo Jota care sunt accidentați, în timp ce Ibrahima Konate va fi menajat.

Nu cred că toți jucătorii sunt conectați 100% cu echipa dupa această cupă mondialp, lipsind piese importante la antrenamentele oficiale.

Cred totuși că cetățenii se vor impune, aceștia având o revanșă de luat după înfrangerea din ligă contra cormoranilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Livepool
Pronostic:
City castiga si Halaand marcheaza oricand
Cota
2.32
Cota finala: 2.32
Profit: 1.32
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro