Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Liverpool

Superbet

Manchester City și Liverpool se înfruntă in seara asta,de la ora 22:00, în turul 4 din Carabo Cup (Cupa Ligii). Este marele derby din această fază a întrecerii.Ambele formații s-au pregătit în ultima perioadă pentru acest joc. Se reîntorc cu forțe proaspete și sunt gata să se bucure din plin de eveniment. Față în față sunt și ultimele două câștigătoare ale trofeului.

Manchester City a avut un meci de pregătire cu Girona înainte de a înfrunta Liverpool și s-a impus cu 2-0. Au marcat Erling Haaland și Kevin De Bruyne.

cota2.ro

De partea cealaltă, „cormoranii” au avut chiar două teste. Pe primul l-au pierdut cu Lyon (scor 1-3), după ce au deschis scorul, iar Mo Salah a ratat un penalty la 1-0. Pe următorul l-au câștigat cu AC Milan cu 4-1, golurile fiind semnate de Salah, Thiago și Nunez (2).

  • Manchester City: W L W W W
  • Liverpool: W L W W W

Important de stiut e faptul ca fiecare tabără a avut câte un om implicat în finala Argentina – Franța, pe Julian Alvarez, respectiv Ibrahima Konate, cei doi urmând să lipsească. Liverpool nu se poate baza în continuare pe Arthur Melo, Luis Diaz și Diogo Jota, absenți pentru o perioadă mai lungă. Mo Salah nu a jucat nici el la Mondial și este nerăbdător să aibă din nou un joc oficial. În aceeași situație este și brazilainul Roberto Firmino.

Naby Keita și Joel Matip au fost recuperați în pauza competițională și sunt așteptați să joace. Jurgen Klopp s-ar putea să nu-i arunce deocamdată în luptă pe Virgil van Dijk, Alisson Becker, Fabinho și Jordan Henderson.

Manchester City și Liverpool, formațiile cu cele mai multe trofee în Cupa Ligii (17 în total, scor 8-9 la acest capitol), se înfruntă pentru a șasea oară în istoria competiției.

De retinut:

  • În acest sezon, cele două formații s-au întâlnit deja de două ori. În Supercupa Angliei, în deschiderea anului competițional, Liverpool a câștigat cu 3-1. Apoi, în Premier League, pe Wembley, s-au impus tot The Reds, cu 1-0, cu un gol al lui Salah.
  • Ultima confruntare KO între cele două rivale s-a desfășurat anul trecut în semifinalele Cupei Angliei și a fost câștigată tot de Liverpool, cu 3-2.
  • Azi, Jurgen Klopp & Co au o serie de 5 jocuri fără înfrângre împotriva lui Pep Guardiola & Co. 
  • În 5 din ultimele 6 partide directe s-au marcat cel puțin 3 goluri. Mai mult, în 6 din cele mai recente 7 jocuri au înscris ambele formații (G-G).



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Liverpool
Pronostic:
Manchester City va comite peste 7.5 faulturi în meci Manchester City va avea peste 0.5 cartonașe
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro