Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

UNIBET

1.Premier League ne ofera astazi trei derby-uri londoneze. Primul se va desfășura, de la ora 14:30, între Brentford și Tottenham. Față în față sunt două echipe cu obiective diferite. Ceva mai târziu se vor mai disputa Crystal Palace – Fulham și Arsenal - West Ham United.

Brentford este la mijlocul clasamentului după primele 15 jocuri, dar principalul obiectiv pentru acest sezon rămâne evitarea retrogradării. Deși au obținut câteva rezultate notabile pe parcurs, „albinele” au doar șase puncte peste zona roșie, astfel că nu pot privi deloc relaxate perioada ce urmează. 

cota2.ro

Brentford a fost o echipă greu de învins pe teren propriu, având un singur eșec în 7 jocuri (0-3 cu Arsenal). Rezultatul sezonului a fost obținut contra Mancherster United (4-0). Victorii cu Leeds (5-2) și Brighton (2-0) au fost și ele importante la datele respective.

  • Brentford: D L L W L
  • Tottenham: D W W L L

Tottenham Hotspur reia lupta pentru primele locuri în Premier League cu multe probleme de lot. În primul rând, Richarlison și Bentancur s-au accidentat la Cupa Mondială. Hugo Lloris și Cristian Romero, care au jucat finala în Qatar, au șanse reduse să intre și ei la acest meci. Fraser Forster ar putea fi titularizat între buturi. Ivan Perisic s-a reîntors la echipă, dar a jucat toate cele șapte meciuri din Qatar și ar putea fi odihnit. În locul lui ar putea să apară Matt Doherty.

2.Liverpool se deplasează la Birmingham in a doua zi de Craciun (ora 19:30), pentru jocul cu Aston Villa, având ca obiectiv principal în această perioadă să se apropie cât mai repede de locu 4. „Cormoranii” nu-l mai găsesc însă pe Steven Gerrard pe banca tehnică, care a fost demis de tabăra gazdelor după primele 13 jocuri.Liverpool și-a compromis șansele la titlu încă din prima parte a sezonului. Aproape de jumătatea lunii octombrie, formația lui Jurgen Klopp avea doar două victorii. Echipa și-a mai revenit înainte de pauza internațională, reușind să învingă Manchester City cu 1-0, dar nu a urcat mai sus de locul 6, fiind la 15 puncte de liderul Arsenal și la 7 puncte distanță de zona Ligii Campionilor.

  • Aston Villa: L W D L W
  • Liverpool: L W L W W

De retinut:

  • Liverpool a câștigat ultimele patru meciuri împotriva lui Aston Villa în toate competițiile, dar cele mai recente trei întâlniri au fost adjudecate la limită.
  • Mohamed Salah a marcat în trei dintre aceste patru jocuri de care am amintit.
  • „Cormoranii” au înscris cel puțin 2 goluri în ultimele cinci deplasări pe Villa Park.




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Brentford vs Tottenham
Pronostic:
X2 & Tottenham Peste 0.5g/meci
Cota
1.42
Aston Villa vs Liverpool
Pronostic:
X2 & Peste 1.5g/meci
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro