Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs West Ham

BETFAIR SPORTSBOOK

Arsenal – West Ham United este unul dintre meciurile cele mai tari programate in a doua zi de Craciun. Jocul are loc in seara asta, de la ora 22:00 și ambele formații mizează pe un restart în forță în Premier League. Gazdele prind acest joc din postura de lider, în timp ce oaspeții au de recuperat după ce au pierdut mult teren în primele 16 etape.

Arsenal visează la titlu, primul după o pauză de 19 ani, după un parcurs de excepție în prima parte a sezonului, cu 37 de puncte câștigate dintr-un total de 42. Trupa lui Mikel Arteta reia bătălia cu un avans de 5 puncte față de următoarea clasată, Manchester City.

cota2.ro

În pauza competițională, „tunarii” au disputat mai multe meciuri tari de pregătire, încheiate cu următoarele rezultate: 3-0 cu Lyon, 2-1 cu AC Milan și 0-2 cu Juventus.După Mondial, „tunarii” s-au ales cu o pierdere importantă, este vorba despre atacantul Gabriel Jesus. În locul lui va apărea Nketiah.

  • Arsenal: L W W L W
  • West Ham: D W W L L

După două ediții în care a luptat pentru primele 6 locuri, West Ham United a avut o primă parte de sezon complicată. A debutat cu trei înfrângeri și a intrat în pauza competițională cu alte trei eșecuri, astfel că echipa lui David Moyes este aproape de zona retrogradării (locul 16 cu 14 puncte). În cele 15 jocuri, „ciocănarii” au adunat doar patru victorii, cu Aston Villa, Wolves, Fulham și Bournemouth. Doar prima a fost obținută în deplasare. Din 21 de puncte disponibile pe teren străin, ei au luat doar 4 puncte.

Pentru West Ham, Kurt Zouma este absent după ce s-a operat la genunchi, în timp ce Maxwel Cornet va mai lipsi câteva săptămâni după ce a suferit o accidentare la gambă. Marocanul Nayef Aguerd (care a jucat foarte bine în Qatar, dar nu a apucat să evolueze foarte mult pentru club din cauza unei accidentări), Aaron Cresswell, Michail Antonio și Gianluca Scamacca sunt incerți.

De retinut:

  • Arsenal este singura formație din campionat cu procentaj maximum în jocurile de pe teren propriu: 6 din 6. „Tunarii” au o medie de 2,7 goluri pe Emirates.
  • Arsenal nu a pierdut de șase partide cu West Ham United, având 5 victorii în această perioadă.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Arsenal vs West Ham
Pronostic:
1 & Cele mai multe cornere-Arsenal
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro