Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Leicester

Superbet

Liverpool are în continuare absențe de marcă în echipă, dar speră să revină în lupta pentru un loc în primele patru cu o victorie contra lui Leicester, care a pierdut cu 3-0 de Craciun în fața lui Newcastle.In clasament, acolo unde ”cormoranii” ocupa locul 6, cu 25 de puncte, sunt deja la o diferență de 15 puncte de liderul Arsenal, ceea ce presupune schimbarea obiectivului, titlul fiind înlocuit cu un loc în primele patru clasate, pentru o participare în UEFA Champions League în sezonul viitor. Totuși, echipa lui Klopp are o formă bună, cu trei victorii consecutive, inclusiv prima de la reluarea campionatului, un 3-1 clar contra lui Aston Villa, într-un meci dominat de Liverpool.

Dacă Naby Keita sau Thiago Alcantara au revenit pe teren, Klopp încă nu poate conta pe Diogo Jota, Luis Diaz, Roberto Firmino, James Milner, Curtis Jones și Arthur, o serie lungă de absențe, care forțează la rularea acelorași jucători în aceste zile pline pentru ”cormorani”. Nici în defensivă lucrurile nu stau prea bine, Ibrahima Konate fiind incert pentru acest meci, venind din vacanță după ce a ajuns în finala SuperMondialului cu Franța. 

cota2.ro

  • Liverpool: W L W L W
  • Leicester: L W D W W

Leicester a avut parte de un sezon ciudat, fiind pentru o bună parte a sezonului pe ultimul loc, urcând, însă, datorită unei serii excelente de victorii.Cu siguranță, o deplasare pe Anfield nu e deloc una ușoară pentru Leicester, mai ales în aceste condiții, în care orice punct e crucial, ”vulpile” având doar patru puncte avans față de poziția a 18-a, ocupată de Wolves, care e una retrogradabilă. Patru fundași – James Justin, Ricardo Pereira, Jonny Evans și Ryan Bertrand.

De retinut:

  • Atât Liverpool, cât și Leicester au câte 10 meciuri încheiate cu peste 2.5 goluri în acest sezon
  • Șase din cele opt meciuri jucate de Leicester în acest sezon s-au încheiat cu peste 2.5 goluri marcate
  • 10 din ultimele 15 meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat cu peste 2.5 goluri marcate


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Leicester
Pronostic:
Liverpool marchează sub 3.5 goluri Liverpool va avea sub 9.5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 4.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro