Ponturi Pariuri Tenis Tallon Griekspoor vs Hubert Hurkacz

BETFAIR SPORTSBOOK

Doi jucători buni pe iarbă se întâlnesc in turul secund la Halle, iar toate indiciile duc către un meci lung. Mai jos aveți Avancronica meciului Griekspoor - Hurkacz, precum și pronosticul propus.

Tallon Griekspoor este un sportiv din Țările de Jos, momentan pe locul 29 ATP. El este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale.

cota2.ro

Griekspor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee in ultimii 2 ani. El a avut o perioadă incredibilă între 2021-2022, în care a legat nu mai puțin de 28 victorii consecutive. In 2023 a obtinut primele titluri ATP din carieră, la Pune în debutul anului si la Hertogenbosch săptămâna trecută. Are semifinale la Rotterdam, iar la Australian Open și Roland Garros a pierdut contra unor adversari dificili, Tsitsipas , respectiv Hurkacz. In primul tur a trecut de Carballes Baena si a ajuns la 6 victorii consecutive pe iarbă.

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 17 ATP. El a câștigat anul acesta la Marseille cel de-al 6-lea titlu ATP al carierei, toate obținute pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard și iarba acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a cochetat cu top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit pe suprafețe rapide. Totuși, anul acesta a arătat destule slăbiciuni la retur, fiind imobil in multe situații. Este campionul en-titre de aici si a trecut in primul tur de Eubanks după un meci in care a trimis 22 de asi si nu a oferit nicio șansă de break.

Se întâlnesc doi jucatori care își pierd foarte greu serviciul pe iarbă și cred că serviciile vor fi la putere și azi și vom vedea putine break-uri. In aceste condiții un meci lung este de așteptat, iar linia de 24.5 Game-uri poate fi depașită chiar și in 2 seturi cu prelungiri. Cei doi s-au întâlnit de curând la Roland Gaross pe zgură unde am avut un meci de aproape 5 ore cu 2 tie-break-uri si 57 de Game-uri.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tallon Griekspoor vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 24.5 Game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro