Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Grigor Dimitrov

Superbet

Ultimul meci al zilei de la Queens ii aduce față in față pe Carlos Alcaraz si Grigor Dimitrov. Meciul contează pentru sferturile de finală, iar in cele ce urmează aveți opțiunea mea de pariere.

Carlos Alcaraz a părăsit fotoliul de lider mondial după eșecul surprinzător de la Roland Garros, însă pregătește intens sezonul de iarbă, suprafața care cel puțin teoretic ii pune cele mai mari probleme. El este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 9 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Indian Wells și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 4 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan și Djokovic. A trecut in primele doua tururi de Rinderknech și Lehecka, având ceva dificultăți cu francezul.

cota2.ro

Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 31 ani, momentan pe locul 26 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. Anul acesta s-a menținut pe linia de plutire, are finala la Geneva pe zgură sau semifinale la Rotterdam in sala, in timp ce la Australian OPEN si Roland Garros a trecut câte 3 tururi.

Dimitrov vine din calificări si este deja la a 5-a partidă la Queens, acolo unde pare că se simte excelent. Serviciul i-a funcționat la nivel înalt, înregistrând numai putin de 46 ași in meciurile cu Vukic, Rinderknech, Ruusuvori si Cerundolo, partide in care nu a pierdut set și a oferit foarte putine sanse de break. Carlitos este favorit, insă având în vedere suprafața care îl avantajează pe Dimitrov cred că vom avea un meci mai echilibrat decât o arată cotele.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro