Ponturi Pariuri Tenis Roberto Bautista Agut vs Andrey Rublev

BETFAIR EXCHANGE

In cea de-a două semifinală de la Halle, pe iarbă, avem meciul dintre Roberto Bautista Agut si Andrey Rublev. Mai jos aveți pronosticul meu. 

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Crescut pe zgură, oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu mai bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În 2022 are titlu la Kitzbuhel, pe zgură, finală la Mallorca, pe iarba, și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. A început anul bine, cu finală la Adelaide 2 unde a pierdut cu Kwon, iar la Australian Open a ajuns în optimi unde a pierdut cu Tommy Paul. Forma sa este destul de slabă și venea aici după 11 turnee consecutive in care nu a trecut mai mult de un tur. A jucat foarte bine si a trecut pe rând de Vavassori, Nakashima si Medvedev fără să piardă set.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul 2022 a fost bun, a câștigat 4 turnee, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, și a ajuns în semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington, Astana și Turneul Campionilor Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, iar la Australian Open a pierdut în fața lui Djokovic, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlul de la Monte Carlo. Aici a trecut de Wu, Hanfmann si Griekspoor.

Mi-a plăcut Rublev până acum și îl vad superior lui Bautista Agut la toate capitolele. Andrey este mult mai mobil decât Medvedev in schimburile lungi si cu siguranța va avea un plus la schimburile lungi. Servește bine, iar la Halle s-a simțit mereu bine fiind finalist in 2021. Merg pe victoria rusului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Roberto Bautista Agut vs Andrey Rublev
Pronostic:
Victorie Rublev
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro