Ponturi Pariuri Tenis Petra Kvitova vs Donna Vekic

Fortuna

Finala turneului WTA de la Berlin, turneu desfășurat pe iarbă, le aduce față in față pe Petra Kvitova si Donna Vekic. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul recomandat. 

Petra Kvitova este o jucătoare din Cehia de 33 ani, momentan pe locul 9 WTA, una dintre cele mai constante jucătoare din tenisul feminin aflate în activitate, fiind încă din anul 2011 în top 30 WTA, o performanță de-a dreptul remarcabilă. Petra are o carieră foarte bună şi a acumulat 31 titluri WTA, cele mai importante fiind cele 2 de la Wimbledon, însă a câștigat si Turneul Campionilor și a jucat finală la Australian Open. După o perioadă ceva mai slabă, ea este într-o perioada buna și a pierdut doar 6 meciuri în 2023, având victorii cu Pegula, Ostapenko sau Rybakina. La Indian Wells a ajuns până în sferturile de finală unde a pierdut cu Sakkari, iar la Miami a câștigat titlul după o finală cu Rybakina. Kvitova este înaltă și asemenea adversarei ei pune mare preț pe serviciu, preferând suprafețele rapide acolo unde își poate pune forța în valoare. A trecut aici de Pliskova, Podoroska, Garcia si Alexandrova fără sa piardă set.

cota2.ro

Donna Vekic este o jucătoare de 26 ani din Croația, momentan pe locul 22 WTA. Ea este un mare talent care a apărut încă din tinerețe în prim planul tenisului feminin, desele accidentări la genunchi stopându-i însă Donnei ascensiunea așteptată de toti. Ea are în palmares 4 titluri titluri WTA, primul la 17 ani , iar în 2019 ajungea în sferturi la US Open, astfel că este obișnuită cu partidele tari. După o lungă absență, începând cu finalul anului 2022 dă semne puternice de revenire și pare în ce în ce mai stăpână pe ea. A ajuns în finală la San Diego venită din calificări, în sferturi la Australian Open, iar recent a câștigat titlul la Monterrey, trecând în finală de Garcia. Pe zgură nu a excelat având doar un tur 3 la Roma, însă pe iarbă este mult mai bună iar aici a impresionat. A eliminat-o in turul secund pe marea favorită Rybakina, in semifinale pe Sakkari aflată intr-o formă foarte bună, iar de rusoaicele Gracheva si Avanesyan a trecut fără probleme. Vekic servește foarte bine, însă uneori este imobilă.

Kvitova este una dintre cele mai galonate sportive aflate încă in activitate, iar iarba a fost întotdeauna suprafața ei favorită. Dubla campioană la Wimbledon ea s-a descurcat mereu bine pe gazon acolo unde este dominantă cu loviturile ei puternice. Cele două s-au întâlnit anul acesta la Miami, iar Petra s-a impus in 2 seturi câstigând ulterior si turneul. Merg pe victoria ei si astăzi, condițiile de la Berlin fiind in favoarea ei.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Petra Kvitova vs Donna Vekic
Pronostic:
Petra Kvitova -2.5 Game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro