Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Roberto Carballes Baena

BETANO

Venim cu un pronostic din primul tur de la Gstaad,acolo unde se întâlnesc favoritul local Stan Wawrinka si Roberto Carballes Baena. Mai jos aveți pronosticul special ales de mine. 

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 38 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. Elvetianul este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, și se descurcă bine pe zgură, suprafață pe care a câștigat Roland Garros în 2015, a jucat finala în 2017, dar a bifat și alte 6 titluri ATP. Anul acesta a jucat mai puțin, dar are totuși optimi la Indian Wells, tur 3 la Wimbledon si victorii cu Rune, Cressy , Murray ori Etchevery.

cota2.ro

Roberto Carballes Baena este un jucător spaniol de 30 ani, clasat pe locul 60 ATP. El este un zgurist tipic care și-a axat intreaga carieră pe aceasta suprafață pe care a obținut si cele mai bune rezultate. Chiar dacă nu este tocmai tânăr, Roberto are doar două trofee ATP in carieră, la Quito in 2018 și anul acesta la Marrakech, fiind mult mai prezent la nivel Challenger unde are 11 titluri. Are in 2023 victorii cu Griekspoor,Evans, Cressy, Goffin ori Ramos si pare in cea mai bună perioadă a carierei.

Mă astept la un meci interesant si echilibrat, intre doi veterani buni pe zgură. Stan este favorit, joacă in fața propriilor fani si este posibil să fie la ultima reprezentație acasă, insă Carballes Baena este un jucător experimentat care poate face oricând surprize. Eu anticipez un meci cu multe schimburi si game-uri lungi si destule răsturnări de situație, astfel ca linia de 114.5 minute poate fi depașită chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stan Wawrinka vs Roberto Carballes Baena
Pronostic:
Durata meci : peste 114.5 minute
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro