Ponturi Pariuri Tenis Steve Johnson vs Ugo Humbert

BETFAIR EXCHANGE

Pronosticul de astăzi vizează partida de la Newport, pe iarbă, acolo unde in turul secund avem meciul dintre Steve Johnson și Ugo Humbert. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul propus.

Steve Johnson este un jucător american de 33 ani, clasat pe locul 197 ATP. El a ieșit în ultimii ani din prim plan jucând mai mult în turnee mai mici de nivel Challenger și ITF, în turneele ATP fiind eliminat mai mereu în primele tururi. Johnson are o carieră bună, cu 4 titluri ATP câștigate, însă vârsta își spune cuvântul iar performanțele din ultima perioadă sunt mai slabe. Totuși, săptămâna trecută el a câștigat Challenger-ul de la Bloomfield, legând după foarte mult timp 5 victorii consecutive. In primul tur aici a trecut de koreeanul Chung după un meci foarte bun.

cota2.ro

Ugo Humbert este un jucător francez de 25 ani, momentan pe locul 40 ATP. El este văzut drept un mare talent și are deja 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 12 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, s-a imbolnăvit de covid, si a jucat din ce in ce mai modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, anul acesta are 2 titluri Challenger pe zgură, la Cagliari și Bordeaux, o finală la Pau in sală și victorii cu Shapovalov, Wawrinka ori Etchevery. Totuși el este extrem de inconstant alternând perioadele bune cu cele dezastruoase. Pe iarbă a castigat un singur meci anul acesta.

Chiar dacă Johnson este la finalul carierei, văd un meci mai echilibrat decât anticipează bookmakerii care nu ii dau veteranului nicio șansă. Steve s-a simțit mereu bine pe iarbă, având 2 titluri ATP câștigate la Nottingham și aici la Newport, iar acum pare intr-o perioadă bună. Humbert este unul dintre cei mai talentați dar și inconstanți jucatori din circuit. Eu văd un meci cu putine break-uri, iar over 22.5 Game-uri poate fi câștigător chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Steve Johnson vs Ugo Humbert
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro