Ponturi Pariuri Tenis Erika Andreeva vs Camila Osorio Serrano

BETFAIR EXCHANGE

Vă propun azi un pronostic din turul 2 de la Palermo, acolo unde se întâlnesc Erika Amdreeva si Camilla Osorio Serrano. Mai jos aveți Avancronica partidei, precum si optiunea mea de pariere. 

Erika Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 19 ani, clasată pe locul 159 WTA. Ea a făcut de puțin timp trecerea la senioare însă se anunță un nume de luat in seamă în tenisul feminin în următorul deceniu. Andreeva a impresionat în turneele ITF acolo unde a câștigat 3 titluri și a mai jucat alte câteva finale. Ea preferă hardul și a intrat în atenția publicului anul trecut când a avut o prestație solidă la US Open unde a trecut 3 tururi de calificări și a fost foarte aproape să ia set Petrei Kvitova una dintre cele mai bune jucătoare pe hard din circuit.În ultima perioadă a început să joace și la nivel WTA, acolo unde a ajuns pe tabloul principal la Parma Lyon sau Miami și a înregistrat victorii cu Tomova, Parry, Blinkova, Masarova ori Cociarretto. In primul tur aici a furnizat o surpriză, trecând de Lucia Bronzetti, una dintre favoritele gazdelor.

cota2.ro

Camila Osorio Serrano este o sportivă de 21 de ani din Columbia, momentan pe locul 74 WTA. Ea joacă aproape în exclusivitate pe zgură, acolo unde a obținut și cele mai importante rezultate din cariera, 1 titlu WTA la Bogota și alte 3 de nivel inferior ITF. Osorio nu este foarte înaltă și de aceea comite destul de multe duble greșeli în încercarea de a fi competitivă la serviciu, insa compensează printr-o deplasare foarte bună în teren si preferă schimburile lungi. In ultimele luni a jucat foarte bine pe zgură, are optimi la Roma, tur 3 la Madrid, sferturi la Reus perioadă în care a obținut victorii cu Garcia, Martic ori Gracheva ori Ana Bogdan. In primul tur a trecut de Fiona Ferro realizând numai puțin de 7 break-uri.

Deși si-a început foarte bine cariera, Erika pare că a picat in umbra surorii sale mai mici, Mira, nereușind încă să aibă explozia anunțată. Osorio Serrano mi se pare o sportivă extrem de periculoasă pe zgură, cu un joc variat, multe scurte si foarte bună defensiv. Merg pe victoria sportivei din Columbia care la acest moment mi se pare net superioară adversarei sale, atât din punct de vedere fizic, dar mai ales tehnic.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Erika Andreeva vs Camila Osorio Serrano
Pronostic:
Victorie Osorio Serrano 2-0
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro