Ponturi Pariuri Tenis Francisco Cerundolo vs Andrey Rublev

BETANO

In semifinalele turneului de la Bastad, pe zgură, avem meciul dintre campionul en-titre Francisco Cerundolo si Andrey Rublev. Mai jos aveți pontul, însoțit bineînțeles de Avancronica.

Francisco Cerundolo este un jucător argentinian de 24 ani, clasat pe locul 20 ATP.El este un jucător de mare perspectivă, aflat la apogeul carierei, care și-a construit întreaga carieră pe zgură, acolo unde a câștigat numai puțin de 13 turnee mici de nivel Futures, ITF și Challenger. La nivel ATP a câștigat în 2022 primul său trofeu, aici la Bastad, tot pe zgură, când l-a învins pe Baez în finală. Francisco provine dintr-o familie de sportivi, părinții săi având o academie de tenis în țara natală acolo unde se antrenează des pe suprafețe lente. Sezonul acesta are titlu la Eastbourne pe iarba, sferturi la Miami, sferturi la Barcelona, sferturi la Roma , victorii cu Sonego, Norrie, Ruud ori Sinner, iar la Roland Garros a pierdut in optimi cu Rune in setul decisiv. Aici a trecut de Van Assche si Coria.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul trecut a fost bun, a câștigat 4 turnee, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, și a ajuns în semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington, Astana și Turneul Campionilor. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, iar la Australian Open a pierdut în fața adversarului de astăzi, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlul de la Monte Carlo. Aici vine după finala de la Halle pierdută împotriva lui Bublik, iar la Wimbledon a pierdut greu in sferturi contra lui Djokovic. A trecut de Kotov si Zverev jucând foarte bine.

Rublev este intr-o formă excelentă, joacă din ce in ce mai bine si pare un sportiv complet pe toate suprafețele. El pare că și-a depășit problemele cu privire la încrederea in forțele proprii, iar la acest moment poate învinge orice adversar. Cerundolo este la rândul lui un sportiv bun, insă nu îl văd încă un jucător top class, fiind in multe momente inconstant, mai ales pe propriul serviciu. El a oferit 13 sanse de break in meciurile cu Van Assche si Coria, jucatori net inferiori lui Rublev. Merg pe agresivitatea rusului la retur.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Francisco Cerundolo vs Andrey Rublev
Pronostic:
Rublev - peste 3.5 Break-uri
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro