Ponturi Pariuri Tenis Alex Michelsen vs Adrian Mannarino

BETFAIR EXCHANGE

Va propun astăzi Avancronica finalei de la Newport, însoțită bineînțeles de pronosticul aferent.

Alex Michelsen este un jucător american de doar 18 ani, momentan pe locul 190 ATP. El a intrat in competiția seniorilor de doar 2 ani, insă s-a făcut deja remarcat si are toate calitatile pentru a fi un viitor star al tenisului masculin. Michelsen a urcat peste 400 poziții in ierarhia ATP de la începutul anului, iar la prima sa participare la un turneu ATP este in fața unei performanțe imense. Obișnuit cu circuitele Challenger si ITF, el a învins in această săptămâna jucători pe care așa cum a declarat chiar el, ii idolatriza la tv. Aici a trecut de Cressy, Duckworth, McDonald si Isner si a ajuns la 9 victorii consecutive in această lună în care a castigat si Challenger-ul de la Chicago.

cota2.ro

Adrian Mannarino este unul dintre veteranii circuitului, un francez extrem de elegant cu un stil asemănător lui Federer. Ajuns la 34 ani, el nu și-a atins niciodată potențialul maxim, însă cu toate acestea se poate mândri cu două titluri ATP, la Hertsogenbosch pe iarbă și la Winston Salem anul trecut, cărora li se adaugă numai puțin de 13 titluri Challenger, toate pe hard. Deși nu este foarte înalt, Mannarino preferă suprafețele rapide, fiind un jucător cu lovituri explozive și care preferă un ritm ridicat. Cea mai bună performanță anul acesta o reprezintă finala de la Mallorca, insa are si sferturi la Queens si Hertogenbosch ori optimi la Miami. Aici a trecut pe rând de Hijikata, Thompson si Humbert.

Diferența de experiență este imensă între cei doi jucatori si cred că acest lucru va fi decisiv in această finală. Mannarino este foarte bun pe iarbă, suprafață pe care anul acesta a castigat 11 din cele 15 partide disputate si i-a învins printre alții pe Medvedev ori Taylor Fritz. Cred că Michelsen si-a depășit condiția si voi merge pe francez.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alex Michelsen vs Adrian Mannarino
Pronostic:
Victorie Mannarino 2-0
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 12.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro