Ponturi Pariuri Tenis Gael Monfils vs Thanasi Kokkinakis

BETFAIR SPORTSBOOK

Vă propun pentru această noapte un pont de la Atlanta, turneu premergător US Open desfășurat pe ciment. Aveți mai jos Avancronica meciului dintre Monfils si Kokkinakis precum si pronosticul aferent.

Gael Monfils joaca din ce in ce mai rar, însă revine in circuit la unul dintre turneele sale favorite. Ajuns la 36 ani francezul este unul dintre cei mai spectaculoși jucatori ai generatie sale și joacă în continuare la cel mai înalt nivel, fiind capabil oricând de surprize. Monfils este un excelent jucător de hard, acolo unde a câștigat numai puțin de 11 turnee în lunga sa carieră, ultimul anul trecut la Adelaide. Serviciile sale puternice sunt greu de returnat, astfel că într-o zi bună este foarte greu de învins, indiferent de forma pe care o traversează. Anul acesta are doar 10 meciuri jucate si 2 victorii, la Ostrava si Roland Garros.

cota2.ro

Thanasi Kokkinakis este un jucător australian de 27 de ani, momentan pe locul 88 ATP. El este un jucător puternic care își axează întregul joc pe serviciu, principala sa armă pe suprafețele rapide. Servește mulți ași, însă face foarte multe greșeli neforțate, fiind un jucător cu un joc extrem de dezordonat. După un 2022 foarte slab care l-a scos din top 100, a început pe un trend ascendent în acest an. Are semifinale la Adelaide 2, titlu la Challenger-ul de la Manama victorii cu Rublev, Bautista Agut ori Wawrinka, dar si unele înfrangeri ciudate cu jucători precum Zvajda, Riedi ori Trotter.

Se întâlnesc doi jucatori puternici si mă aștept la un meci echilibrat, cu putine break-uri. Suprafața rapidă de la Atlanta oferă puține șanse la retur, astfel că va fi greu de castigat pe serviciul adversarului. Chiar dacă nu sunt in cea mai bună perioadă a carierei, atât Monfils cât si Kokkinakis sunt recunoscuți pentru serviciul lor si este de așteptat un meci lung.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gael Monfils vs Thanasi Kokkinakis
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 8.55
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro