Ponturi Pariuri Tenis Maxime Cressy vs Alex Michelsen

BETFAIR EXCHANGE

Am intrat pe linia potrivită si continuăm trendul cu un pronostic pentru meciul din turul 1 de la Atlanta între Maxime Cressy si Alex Michelsen. Mai jos aveți Avancronica partidei si optiunea mea de pariere.

Maxime Cressy este un jucător american de 26 ani, ajuns pe locul 106 ATP. El este in opinia mea cel mai spectaculos jucător din circuit, unul dintre singurii care încă joacă serviciu-vole si un jucător all in pentru care nu există vreo diferență între primul și al doilea serviciu. Meciurile sale sunt presărate cu foarte mulți ași, dar cu și mai multe duble greșeli, fiind lider autoritar la acest capitol în circuit. Cressy preferă suprafețele rapide, în special hardul indoor și iarba, acolo unde își poate pune în valoare arma principală, serviciul, și poate obține multe puncte ușoare. Are titlu la Newport in 2022, an în care a mai jucat alte 2 finale la Melbourne și Eastbourne, iar in luna februarie a acestui an a jucat finala la Montpellier, pierdută contra lui Sinner. Forma sa este groaznică si vine aici după 14 înfrangeri in ultimele 15 partide.

cota2.ro

Alex Michelsen este un jucător american de doar 18 ani, momentan pe locul 140 ATP. El a intrat in competiția seniorilor de doar 2 ani, insă s-a făcut deja remarcat si are toate calitatile pentru a fi un viitor star al tenisului masculin. Michelsen a urcat peste 450 poziții in ierarhia ATP de la începutul anului, iar la prima sa participare la un turneu ATP a ajuns in finală la Newport. Obișnuit cu circuitele Challenger si ITF, el a învins jucători pe care așa cum a declarat chiar el, ii idolatriza la tv, unul dintre ei fiind chiar Cressy. Anul acesta are 4 finale la nivel Challenger si ITF, cucerind 2 titluri la Edmond ITF si Chicago Challenger.

Maxime Cressy a ieșit după mult timp din top 100 si se află in pericol să rateze chiar tabloul principal la US Open. El trebuie să își revină, iar turneul de la Atlanta este un prilej bun să arate că rămâne un jucător de top in circuit. Michelsen vine după 10 meciuri disputate in ultimele 14 zile, a jucat acum mai puțin de 48 ore finala la Newport si chiar dacă este tânăr acest lucru nu are cum să nu îl afecteze. Eu voi merge pe dorința de revanșă a lui Cressy care a pierdut săptămâna trecută in fata mai tânărului său compatriot.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Maxime Cressy vs Alex Michelsen
Pronostic:
Victorie Cressy
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.96
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro