Ponturi Pariuri Tenis Thanasi Kokkinakis vs Alex de Minaur

Mozzart

Traversăm o formă excelentă pe care o continuam cu un nou pont de la Atlanta, turneu desfășurat pe hard. Vedeti in cele ce urmează despre ce este vorba. 

Thanasi Kokkinakis este un jucător australian de 27 de ani, momentan pe locul 88 ATP. El este un jucător puternic care își axează întregul joc pe serviciu, principala sa armă pe suprafețele rapide. Servește mulți ași, însă face foarte multe greșeli neforțate, fiind un jucător cu un joc extrem de dezordonat. După un 2022 foarte slab care l-a scos din top 100, a început pe un trend ascendent în acest an. Are semifinale la Adelaide 2, titlu la Challenger-ul de la Manama victorii cu Rublev, Bautista Agut ori Wawrinka, dar si unele înfrangeri ciudate cu jucători precum Zvajda, Riedi ori Trotter. In primul tur l-a învins pe Monfils in tie-break-ul setului decisiv.

cota2.ro

Alex De Minaur este un jucător de 24 ani, un mare talent, care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Totuși, el a reușit de-a lungul carierei să câștige 7 titluri ATP, toate pe hard, ultimul anul acesta la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are recent finală la Queens pe iarba, dar si câteva victorii interesante pe zgură. Este favoritul nr.2 aici, astfel că a avut tur liber in debutul turneului.

De Minaur este campionul en-titre de aici si este favorit, insa cu siguranța nu va avea un meci ușor contra compatriotului sau. Kokkinakis este genul de jucător care poate câștiga împotriva oricui, dar poate de asemenea si pierde împotriva oricui. Principala sa arma este serviciul, iar suprafața rapida de la Atlanta ii va oferi destul de multe Game-uri usoare. Merg pe un meci mai lung decât o arată cotele, iar linia de 21.5 Game-uri poate fi depașită chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Thanasi Kokkinakis vs Alex de Minaur
Pronostic:
Peste 21.5 Game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro