Ponturi Pariuri Tenis Jiri Lehecka vs Matteo Arnaldi

BETFAIR EXCHANGE

Meci tare la Umag intre doi tineri de mare perspectiva, Jiri Lehecka si Matteo Arnaldi. Mai jos aveți avancronica partidei si pronosticul propus.

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 21 ani, aflat pe locul 33 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, iar anul acesta are reZultate foarte bune, reușind turneul vieții la Australian Open, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală, dar si semifinale la Doha ori optimi la Wimbledon. Are victorii cu jucători de top precum Coric, Norrie, Auger Aliassime, Musetti ori Rublev, dar si înfrangeri cu jucatori mai slab cotați precum Braynin, Klein ori Van Assche. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, oferind destul de puține șanse de break adversarilor. Aici este favorit nr. 1, in primul tur a avut liber, iar ieri l-a învins pe Thiem după un joc solid.

cota2.ro

Matteo Arnaldi este un tânăr italian de 22 de ani, clasat pe locul 76 ATP. Pana in acest an el a evoluat de regulă în competiții de nivel inferior, Challenger și ITF acolo unde a inregistrat rezultate în general bune. In 2023 a progresat enorm, are tur 3 la Madrid, acolo unde i-a invins pe Fils, Paire si mai ales pe Ruud, titlu la Challenger-ul de la Heilbronn, dar și alte victorii interesante cu Schwartzmann ori Ruusuvori. Arnaldi are potențial de creștere, zgura este suprafața sa favorită și mă aștept la Evoluții din ce in ce mai bune in viitorul apropiat. Aici a trecut de De Jong si Cobolli fără să piardă set.

Se întâlnesc doi dintre jucătorii buni din noul val și mă aștept la un meci de calitate si destul de echilibrat. Lehecka este favorit, insă de multe ori el este deranjat de acest statut, fiind clar un jucător ce se motivează mai bine din postura de outsider. Arnaldi servește bine si pierde destul de greu pe propriul serviciu, astfel că este de așteptat să avem un meci lung. Merg pe over.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Jiri Lehecka vs Matteo Arnaldi
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 8.10
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro