Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Lorenzo Sonego

BETFAIR EXCHANGE

Pentru un loc in finala turneului de zgura de la Umag se întâlnesc Stan Wawrinka si Lorenzo Sonego, doi dintre jucătorii buni din circuit in ultimul deceniu. Mai jos aveți avancronica partidei si pronosticul propus.

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 38 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. Elvetianul este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, și se descurcă bine pe zgură, suprafață pe care a câștigat Roland Garros în 2015, a jucat finala în 2017, dar a bifat și alte 6 titluri ATP. Anul acesta a jucat mai puțin, dar are totuși optimi la Indian Wells, tur 3 la Wimbledon si victorii cu Rune, Cressy , Murray ori Etchevery. Aici a jucat foarte bine, trecând de Misolic , Coria si Carballes Baena fără sa piardă set.

cota2.ro

Lorenzo Sonego este un italian de 28 ani, clasat pe locul 43 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. In ultimii ani a fost insa extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este medie, în 2023 are victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov, la Australian Open a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv, la Dubai l-a bătut pe Auger Aliassime. A început sezonul de zgură cu 2 infrangeri contra lui Garin si Struff, insa a prestat un joc solid la Roma când a pierdut în turul 3 cu Tsitsipas și mai ales la Roland Garros unde a pierdut cu Khachanov in optimi. Aici i-a învins pe Cecchinato si Munar, doi zguristi clasici prestând un joc extrem de sigur.

Se întâlnesc doi jucători experimentați, buni pe toate suprafețele si este greu de crezut că vom avea o partidă dominată clar de vreunul dintre oponenți. Ambii au momente foarte bune, dar si căderi pe parcursul meciurilor și mă aștept la un meci lung cu destule răsturnări de situație. Voi merge pe over 22.5 Game-uri, pronostic ce poate fi verde chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stan Wawrinka vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro