Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Laslo Djere

BETANO

Finala turneului de la Hamburg ii pune fata in fata pe favoritul local Alexander Zverev si Laslo Djere. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul propus.

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 19 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle. Aici a jucat foarte bine si a trecut fără să piardă set de Molcan, Marterer, Van Assche si Fils.

cota2.ro

Laslo Djere este un jucător sârb de 28 ani, aflat momentan pe locul 57 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. A fost destul de inconstant în acest început de an, are finala la Cagliari Challenger sau optimi la Roma însă si multe înfrângeri contra unor jucători slabi. Aici a avut un traseu mult mai greu decât al adversarului său și a trecut de Etchevery, Pella, Musetti și Zhang.

Zverev este in fata primului trofeu de la revenirea după accidentarea groaznica, chiar la Hamburg, orașul in care s-a născut. A jucat foarte bine aici si îl vad superior lui Djere, un jucător bun, insă limitat mai ales in momentele importante. Cei doi s-au întâlnit de 2 ori in carieră, iar Zverev nu a cedat niciun set.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Laslo Djere
Pronostic:
Zverev & sub 22.5 Game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro