Ponturi Pariuri Tenis Marie Bouzkova vs Jaqueline Cristian

BETFAIR EXCHANGE

În primul tur al turneului WTA de la Praga, turneu de hard premergător US Open avem partida dintre Marie Bouzkova și Jaqueline Cristian. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Marie Bouzkova este o jucătoare din Cehia de 25 ani, clasată pe locul 29 WTA . Ea era pe un puternic trend ascendent în ultimul an reușind să câștige primul titlu WTA al carierei, aici la Praga și să obțină rezultate bune în majoritatea turneelor la care a participat. Anul acesta a slabit ritmul si nu a avut urcarea la care toți se așteptau, având multe momente in care nu s-a regăsit. Vine aici după un turneu bun la Wimbledon, unde a pierdut greu în optimi contra campioanei Vondrousova si are victorii cu Gauff ori Garcia. Bouzkova este o sportivă extrem de tehnică și agresivă care își pierde greu serviciul.

cota2.ro

Jaqueline Cristian vine după un an dificil, marcat de accidentarea gravă din luna Februarie 2022, accidentare ce a ținut-o departe de teren mai bine de 6 luni. Anterior acesteia, Jaqueline era în cea mai bună formă a carierei, reușise să urce până aproape de top 50, a ajuns în prima finală WTA la Linz și a învins jucătoare de top precum Ostapenko, Tomljianovic, Pera sau mai ales Rybakina. De la revenire nivelul său nu a mai fost același, face multe greșeli și pare că nu mai are răbdare să aleagă cele mai bune soluții. A pierdut cu jucătoare mult sub nivelul său, precum Tubello, Jamrichova, Falkowska sau Jorge.

Jaqueline traversează o perioadă foarte slabă si are o singură victorie in ultimele 10 partide. Vine aici după o înfrângere pe hard contra unei sportive de pe locul 596 WTA, iar nivelul său a fost foarte scăzut. Bouzkova este campioana en-titre de aici, are multe puncte de aparat si nu cred ca poate avea probleme.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Marie Bouzkova vs Jaqueline Cristian
Pronostic:
Marie Bouzkova -5.5 Game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro