Ponturi Pariuri Tenis Sorana Cirstea vs Petra Martic

BETANO

Începem luna August cu un meci din primul tur de la Washington, turneu desfășurat pe hard, premergător US Open, intre Sorana Cirstea si Petra Martic. Mai jos aveți Avancronica partidei precum si optiunea de pariere. 

Sorana Cirstea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 32 WTA. Ea este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, însă pare că niciodată nu a ajuns la potențialul său maxim. După un început destul de slab de sezon cu eliminari in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, Sori a impresionat la Sunshine Double, reusind sferturi de finala la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine aici intr-o forma bună, cu victorii la jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. Are si un titlu, la Reus Challenger, insă la Roland Garros a pierdut dezamăgitor cu Paolini, iar la Wimbledon a pierdut in turul 3 cu Haddad Maia.

cota2.ro

Petra Martic este o sportiva de 32 ani din Croația clasata pe locul 36 WTA. Ea a avut o carieră bună, in care a castigat 3 trofee WTA și a ajuns pana pe locul 14 mondial, insa nu a făcut niciodată cu adevărat pasul către elită. Petra este o sportivă masivă care se bazează mult pe serviciu și căreia îi place să controleze punctele. Totuși, atunci când întâlnește adversare de calibru, comite foarte multe erori neforțate. Anul acesta are finală la Linz in sală, sferturi la Madrid si tur 3 la Wimbledon.

Atât Sorana cât si Petra se simt bine pe hard și mă aștept să trateze serios acest turneu. Ambele sunt jucătoare de calitate, insă sunt caracterizate de inconstanță, astfel că este greu de crezut că vom vedea un meci intr-o singură direcție. In aceste condiții cred că vom vedea destule răsturnări de situație si multe game-uri la limită. Consider că cel mai potrivit rezultat pentru acest meci intre două jucătoare echilibrate valoric este un over pe durată oferit de Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sorana Cirstea vs Petra Martic
Pronostic:
Peste 110.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro