Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs John Isner

BETANO

Venim azi cu un pronostic special de la Los Cabos, acolo unde se întâlnesc Stefanos Tsitsipas si John Isner. Vedeti in cele ce urmează despre ce este vorba. 


cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 5 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său la turneele americane. Multi se așteptau să fie principalul rival al lui Alcaraz in turneele de zgură, insă a fost învins clar de Alcaraz la Roland Garros, a dezamăgit la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz, la Madrid unde a fost invins de Struff, in timp ce la Barcelona a pierdut clar finala cu același Alcaraz. In ultimul timp a scăzut ritmul fiind preocupat mai mult de viața personală si de relația cu Badosa.

John Isner a ajuns la 38 ani și a intrat definitiv în istoria tenisului depășind anul trecut recordul all tine de ași deținut de Ivo Karlovic. El are peste 14.000 ași trimiși în carieră, o carieră frumoasă cu numai puțin de 16 titluri în palmares și multe partide memorabile. Chiar dacă joacă mai puțin în ultimii ani, John se menține competitiv, iar in ultimii 2 ani are rezultate bune, finală la Houston si Dallas, sferturi la Cincinnatti și tur 3 la Roland Garros sau Wimbledon. Recent are semifinale la Newport unde l-a bătut pe Tommy Paul, iar in primul tur l-a învins pe Hijikata. 

John Isner este cel mai bun servant din istoria tenisului, un jucător care se bazeaza aproape in exclusivitate pe aceasta arma si care pe hard ofera extrem de putine sanse de break adversarilor. Pe retur insă, este destul de slab, fiind imobil din cauza staturii sale. In primul tur a trecut de Hijikata servind 19 asi in 2 seturi. Tsitsipas a progresat si el mult la serviciu si poate contribui si el la înverzirea pariului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stefanos Tsitsipas vs John Isner
Pronostic:
Peste 23.5 asi
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro