Ponturi Pariuri Tenis Dominic Thiem vs Arthur Rinderknech

BETFAIR EXCHANGE

In sferturile de finala la Kitzbuhel avem meciul dintre favoritul local Dominic Thiem si francezul Arthur Rinderknech. Mai jos aveți o scurta avancronica si pronosticul propus. 

Dominic Thiem este un jucător din Austria de 29 ani, momentan pe locul 116 ATP. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează încă după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an si nimeni nu stie dacă va mai fi vreodată la nivelul anterior. De la revenirea sa în luna martie 2022, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are totuși semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad și finală în Challenger-ul de la Rennes, însă per total anul său a fost mult sub așteptări. A început și 2023 extrem de slab si are un procentaj de doar 38% meciuri câștigate, singura performanță notabilă fiind semifinale la Challenger-ul de la Mathausen. Aici a trecut de Bagnis si Zhang.

cota2.ro

Arthur Rinderknech este un jucător francez de 27 ani, aflat pe locul 67 ATP. El vine după 3 ani foarte buni, în care a intrat în premieră în top 100, a câștigat Trofeele Challenger de la Istanbul și Poznan si a ajuns in prima finala ATP a carierei, la Adelaide 2 in 2022. Anul acesta a fost inconstant, are multe înfrangeri împotriva unor sportivi slabi, insa acum pare ca si-a găsit vârful de formă. Vine aici după titlul de la Zug Challenger si a ajuns la 7 victorii consecutive pe zgură. Rinderknech este un sportiv înalt, care se bazează mult pe serviciu, insa la cei 1.96 m este destul de mobil. I-a învins in primele tururi pe J.M Cerundolo si Hanfmann.

Dominic Thiem a fost pana la momentul accidentării unul dintre cei mai buni zguristi ai ultimului deceniu, capabil intr-o zi bună să ii pună probleme inclusiv lui Nadal. El este intr-o oarecare revenire de formă, iar acum joacă acasă in fața unui sportiv ce a disputat foarte multe meciuri in ultima perioadă. Voi merge pe victoria austriacului, la un handicap mic pentru a creste cota.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dominic Thiem vs Arthur Rinderknech
Pronostic:
Thiem -2.5 Game-uri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 10.35
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro