Ponturi Pariuri Tenis Laslo Djere vs Dominic Thiem

UNIBET

In cea de-a 2-a semifinala de la Kitbuhel, favoritul gazdelor Dominic Thiem îl întâlnește pe Laslo Djere. Aveti mai jos Avancronica si pontul propus.

Laslo Djere este un jucător sârb de 28 ani, aflat momentan pe locul 38 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. A fost destul de inconstant în acest început de an, are finala la Cagliari Challenger sau optimi la Roma însă si multe înfrângeri contra unor jucători slabi. Vine aici după finala de la Hamburg când a pierdut cu Zverev, iar până in semifinale a trecut de O Connell, Seyboth Wild si Cachin fără să piardă set.

cota2.ro

Dominic Thiem este un jucător din Austria de 29 ani, momentan pe locul 116 ATP. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează încă după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an si nimeni nu stie dacă va mai fi vreodată la nivelul anterior. De la revenirea sa în luna martie 2022, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are totuși semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad și finală în Challenger-ul de la Rennes, însă per total anul său a fost mult sub așteptări. A început și 2023 extrem de slab si are un procentaj de doar 38% meciuri câștigate, singura performanță notabilă fiind semifinale la Challenger-ul de la Mathausen. Aici a trecut de Bagnis, Zhang si Rinderknech.

Thiem are o șansă bună să revină in top 100, iar un titlu cucerit aici ar însemna mai mult decât un trofeu. Un eventual succes in fata propriilor suporteri care l-au susținut frenetic pe tot parcursul turneului ar reprezenta o mare gură de oxigen și poate fi semnul renașterii pentru cel care acum doar 3 ani cucerea un trofeu de mare șlem si uimea prin constanța sa pe toate suprafețele. Djere este un sportiv bun, este favorit, insa cedează des in momente de presiune. Cota pe Thiem este prea bună.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Laslo Djere vs Dominic Thiem
Pronostic:
Victorie Thiem
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 12.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro