Ponturi Pariuri Tenis Grigor Dimitrov vs Daniel Evans

UNIBET

In semifinalele turneului de la Washington avem un meci interesant intre Grigor Dimitrov si Daniel Evans. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul propus. 

Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 31 ani, momentan pe locul 20 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. Anul acesta s-a menținut pe linia de plutire, are finala la Geneva pe zgură sau semifinale la Rotterdam in sala, in timp ce la Australian OPEN, Roland Garros si Wimbledon a trecut câte 3 tururi fiind eliminat de fiecare data in optimi. Aici l-a învins pe McDonald si Ruusuvori prestând un joc excelent, iar in sferturi a profit de abandonul lui Humbert.

cota2.ro

Daniel Evans este un jucător britanic de 33 ani, clasat pe locul 30 ATP, un mare talent pe care viața extrasportivă l-a limitat mult in carieră. Evans este de ceva timp între primii 50 jucători ai lumii, însă de fiecare dată când a prins o formă bună s-a întâmplat ceva, ori o accidentare, ori un incident și este greu de crezut că mai poate urca pe finalul carierei. Britanicul preferă suprafețele rapide, acolo unde are și singurul titlu ATP din carieră, la Melbourne 2 în 2021, însă are rezultate onorabile pe toate suprafețele. Anul acesta a doar slab, insa are semifinale la Barcelona si victorii cu Khachanov ori Cerundolo. Aici a trecut de Barrere, Shevchenko si Tiafoe jucând din ce in ce mai bine.

Dimitrov a prestat un joc excelent anul acesta, aducând aminte in multe momente de perioada când lupta la vârful circuitului. Evans este un jucător talentat insă nu are explozia bulgarului pe hard, backhand-ul lui Grigor fiind in continuare printre cele mai bune din circuit. Anul acesta Grigor a pierdut doar cu nume mari, iar o zi in plus de odihna la acest nivel contează enorm. Voi merge pe mâna bulgarului si de această dată.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Grigor Dimitrov vs Daniel Evans
Pronostic:
Victorie Dimitrov 2-0
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro