Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Musetti vs Yoshihito Nishioka

Fortuna

Vă propun pentru astăzi un pronostic interesant din primul tur al turneului de hard de la Toronto, oponenți fiind Lorenzo Musetti si Yoshihito Nishioka. Mai jos aveți informații despre cei doi jucători precum și pronosticul propus. 

Lorenzo Musetti este un jucător italian de doar 21 ani, aflat pe locul 19 ATP. Desi este încă tânăr, el se anunță un jucător ce va marca circuitul masculin in următorul deceniu, fiind extrem de talentat. Anul trecut a castigat 2 titluri importante, la Hamburg, trecând de Alcaraz pe zgură, iar apoi la Napoli unde l-a invins pe Berretini, insă a avut si alte victorii împotriva tuturor jucătorilor de top din circuit. Deși este bun pe toate suprafețele, Musetti preferă zgura fiind foarte combativ in schimburile lungi și cu multe arme în portofoliu. Anul acesta are sferturi la Monte Carlo, semifinale la Barcelona si optimi la Roland Garros.

cota2.ro

Yoshihito Nishioka este un sportiv japonez de 27 ani, momentan pe locul 45 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa și a intrat puternic în atenția publicului anul trecut când si-a îmbunătățit considerabil rezultatele. A câștigat turneul ATP de la Seoul, al treilea al carierei, a ajuns în finală la Washington și a învins jucători de top precum Ruud, Shapovalov, De Minaur ori Rublev. La doar 1.70 m, japonezul are o deplasare foarte bună în teren, este extrem de combativ și are o gamă variată de lovituri. In 2023 a fost inconstant, are semifinale la Adelaide, optimi la Australian Open și Roland Garros, dar si multe eliminări in primele tururi pe hard, la Acapulco, Indian Wells, Miami , Atlanta sau Washington.

Deși multă lume îl vede un zgurist, Musetti este fost lider mondial la juniori si campion la Australian Open la această categorie de vârstă, astfel că jocul pe hard nu este un mister pentru el. Eu îl vad favorit astăzi in fata lui Nishioka, japonezul având ceva probleme fizice in ultima perioadă care i-au afectat in mod cert evoluțiile. In afara turneului de la Roland Garros, Nishioka a pierdut in primul tur la 5 din ultimele 6 turnee la care a participat.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Lorenzo Musetti vs Yoshihito Nishioka
Pronostic:
Musetti -2.5 Game-uri
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 6.48
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro