Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Tallon Griekspoor

BETFAIR EXCHANGE

Continuăm pronosticurile de la Toronto cu meciul dintre Alexander Zverev si Tallon Griekspoor. Mai jos aveți Avancronica si pariul meu ce sper sa va aduca profit. 

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 16 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle. Aici vine după primul titlu de la revenire, chiar in orașul natal, Hamburg.

cota2.ro

Tallon Griekspoor este un sportiv din Țările de Jos, momentan pe locul 26 ATP. El este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale. Griekspoor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee in ultimii 2 ani si a avut o perioadă incredibilă în perioada 2021-2022, in care a legat numai puțin de 28 victorii consecutive. In 2023 a castigat primele titluri ATP din carieră, la Pune în debutul anului pe hard si la Hertogenbosch luna trecută pe iarbă, reușind victorii cu Hurkacz ori Thompson. Vine aici după finala de la Washington când a pierdut contra lui Evans.

Meciul se disputa la doar 48 ore de la finala lui Griekspoor iar in opinia mea acest lucru va fi decisiv in rezultatul final. In astfel de cazuri jucătorii fie abandonează, fie fac doar act de prezenta, consumul fizic si mental fiind mare de la un turneu la altul. Zverev este in revenire de formă si îl vad mare favorit la o victorie scurtă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alexander Zverev vs Tallon Griekspoor
Pronostic:
Victorie Zverev 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro