Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Gael Monfils

BETFAIR EXCHANGE

Am început bine luna si continuăm pe aceeasi linie cu un pronostic de la turneul de hard de la Toronto, turneu premergător US Open. Mai jos aveți avAnxronica meciului Tsitsipas vs Monfils si pronosticul recomandat.

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 4 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 10 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său la turneele americane. Multi se așteptau să fie principalul rival al lui Alcaraz in turneele de zgură, insă a fost învins clar de Alcaraz la Roland Garros, a dezamăgit la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz, la Madrid unde a fost invins de Struff, in timp ce la Barcelona a pierdut clar finala cu același Alcaraz. Desi in ultimul timp a scăzut ritmul fiind preocupat mai mult de viața personală si de relația cu Badosa, vine aici după titlul de la Los Cabos in condiții similare, acolo unde a pierdut un singur set.

cota2.ro

Gael Monfils joaca din ce in ce mai rar, însă ramane un jucător pe care fanii adoră să îl privească. Ajuns la 36 ani francezul este unul dintre cei mai spectaculoși jucatori ai generatie sale și joacă în continuare la cel mai înalt nivel, fiind capabil oricând de surprize. Monfils este un excelent jucător de hard, acolo unde a câștigat numai puțin de 11 turnee în lunga sa carieră, ultimul anul trecut la Adelaide. Serviciile sale puternice sunt greu de returnat, astfel că într-o zi bună este foarte greu de învins, indiferent de forma pe care o traversează. Anul acesta a jucat puțin, insă nu s-a făcut de râs. Are victorie cu Baez la Roland Garros si optimi la Washington unde a trecut de Bublik. In primul tur aici a trecut de Eubanks, un american aflat in cea mai bună formă a carierei.

Tsitsipas pare in revenire de forma, a castigat titlul la LOS Cabos si nu cred ca va avea probleme in fata veteranului Monfils. El este bun la retur, iar dacă va reuși sa prelungească schimburile nu ii dau șanse francezului. Reluarea colaborării cu Mark Philippoussis pare cel mai bun lucru pe care grecul l-a făcut in acest an, nivelul său la cel mai bun nivel al anului. Merg pe o victorie scurtă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stefanos Tsitsipas vs Gael Monfils
Pronostic:
Victorie Tsitsipas 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro