Ponturi Pariuri Tenis Marketa Vondrousova vs Coco Gauff

BETFAIR EXCHANGE

Cea mai tare partida a zilei la Montreal este cea dintre Marketa Vondrousova si Coco Gauff. Mai jos aveți Avancronica meciului si pronosticul propus. 

Marketa Vondrousova este o jucătoare din Cehia de 24 ani, clasată momentan pe locul 10 WTA. In ultimii ani ea a avut ceva probleme medicale care au scos-o din topul circuitului feminin, insa a revenit mai puternică decât niciodată. Marketa este finalistă la Roland Garros, iar la doar 18 ani a câștigat primul titlul WTA din carieră, anunțându-se încă din adolescentă un viitor star al circuitului. După o perioadă de pauză cauzată de accidentări, pe finalul anului trecut a dat semne de revenire, legând 7 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit titlul de la Shrewsbury. Aici vine după cea mare performață a carierei, titlul de la Wimbledon. Are în acest an victorii cu Alexandrova, Kanepi, Jabeur, Kudermetova, Andreescu ori Sakkari ori Svitolina și a ajuns in optimi la Roma, Miami si Indian Wells. A trecut de Sherif si Wozniacki.

cota2.ro

La doar 19 ani, Cori Gauff este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în prima finala de mare șlem a carierei, pierdută contra liderului mondial, Iga Swiatek. Specialiștii se așteaptă ca ea să crească mult în 2023, iar începutul a fost promițător, având titlu la Auckland fără set pierdut. La Australian Open a pierdut cu Ostapenko, la Doha cu Kudermetova, la Dubai si Roland Garros cu Swiatek, iar la Wimbledon cu Kenin, având uneori momente în care vârsta își spune cuvântul. Coco este bună pe toate suprafețele servește bine si este agresivă la retur, creându-si des avantaj încă de la prima minge. Are titlu la Auckland, semifinale la Eastbourne si Dubai, sferturi la French Open si Indian Wells, iar aici vine după titlul de la Washington unde nu a pierdut set.

In opinia mea, bookmakerii o subestimează pe Gauff, jucătoarea din SUA fiind superioară Vondrousovei pe hard in ultimii ani. Coco este in forma buna, vine după titlul de la Washington, iar in singura partida directa pe o suprafața similară s-a impus la Dubai. Marketa vine după 9 înfrangeri consecutive dar cred ca seria ei se va opri aici. Cota este in scădere.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Marketa Vondrousova vs Coco Gauff
Pronostic:
Victorie Gauff
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 8.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro