Ponturi Pariuri Tenis Tommy Paul vs Jannik Sinner

BETFAIR EXCHANGE

In semifinalele turneului de la Toronto avem meciul dintre Tommy Paul si Jannik Sinner. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul meu argumentat pentru acest meci. 

Tommy Paul este un jucător american de 26 ani, clasat pe locul 14 ATP. El şi-a îmbunătățit mult jocul în ultimii 2 ani și a reușit să intre între primii 20 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune foarte bune precum semifinale la Australian Open, finale la Acapulco si Eastbourne, optimi la Wimbledon, sferturi la Atlanta, Montreal și Paris sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. A reușit în ultimii ani pe hard victorii cu Carlos Alcaraz, Nadal sau Marin Cilic, insa a avut si multe momente de inconstanta. Aici a avut un traseu dificil si a trecut pe rand de Schwartzman, Cerundolo, Giron, iar in sferturi a reusit victoria carierei contra liderului mondial Alcaraz.

cota2.ro

Jannik Sinner este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 7 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. A început anul cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel la turneele americane și acest lucru a fost de bun augur, ajungând în semifinale la Indian Wells unde a pierdut cu Alcaraz și în finală la Miami, fiind învins de același Medvedev. La Wimbledon a avut un traseu bun fiind eliminat in semifinale de Djokovic, singurul turneu la care a dezamagit anul acesta fiind Roland Garros. Așadar 3 finale pentru italian în primele 6 luni ale anului și o binemeritată reîntoarcere în top 10 ATP. Aici i-a învins pe Berretini si Monfils si a profitat de abandonul lui Murray.

Sinner are o sansa mare sa câștige trofeul aici, fiind cel mai bun jucător rămas in competiție . Paul vine după victoria contra lui Alcaraz, insa după astfel de partide nivelul jucătorilor scade de regula, apărând o stare de automulțumire. Italianulului ii place suprafața de la Toronto, este mai odihnit decât adversarul său si îl văd mare favorit.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tommy Paul vs Jannik Sinner
Pronostic:
Victorie Sinner 2-0
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 9.00
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro