Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Alex de Minaur

Fortuna

Finala de la Toronto ii aduce fata in fata pe Jannik Sinner si Alex de Minaur, iar in cele ce urmează veți vedea pontul propus de mine.

Jannik Sinner este in fata celui de-al 8-lea titlu al carierei si este deja la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit. Cel mai probabil el va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. A început anul 2023 cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel la turneele americane și acest lucru a fost de bun augur, ajungând în semifinale la Indian Wells unde a pierdut cu Alcaraz și în finală la Miami, fiind învins de același Medvedev. La Wimbledon a avut un traseu bun fiind eliminat in semifinale de Djokovic, singurul turneu la care a dezamagit anul acesta fiind Roland Garros. Așadar a 4-a finala pentru italian în primele 8 luni ale anului și o binemeritată reîntoarcere în top 10 ATP. Aici i-a învins pe Berretini, Monfils si Paul, profitând in turul secund de abandonul lui Murray. A servit foarte bine oferind putine sanse la retur adversarilor.

cota2.ro

Alex De Minaur este un jucător australian de 24 ani, un mare talent, care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Totuși, el a reușit de-a lungul carierei să câștige 7 titluri ATP, toate pe hard, ultimul anul acesta la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are recent finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard săptămâna trecută , dar si câteva victorii interesante pe zgură. Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. La fel ca si adversarul sau este la a 4-a finala a anului, iar aici a avut un traseu foarte greu trecând pe rand de Norrie, Diallo, Fritz , Medvedev si Davidovich Fokina.

Sinner l-a învins pe DeMinaur de 4 ori in ultimii ani pierzând un singur set. Italianul este favorit si acum fiind superior atât la serviciu cât si in schimburile lungi. Australianul a jucat extrem de mult in ultima perioada, este la a 2-a finala consecutiva după cea pierdută cu Tsitsipas la Los Cabos si sunt convins ca oboseala își va spune cuvântul. Merg si azi pe Sinner 2-0 pentru un nou win.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Jannik Sinner vs Alex de Minaur
Pronostic:
Victorie Sinner 2-0
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 9.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro