Ponturi Pariuri Tenis Ekaterina Alexandrova vs Sorana Cirstea

BETFAIR EXCHANGE

Am început in forta luna August si continuam cu un pont de la meciul din primul tur al turneului de la Cincinnati, intre Ekaterina Alexandrova si Sorana Cirstea. Mai jos aveți avancronica meciului si pronosticul propus. 

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 21 WTA. Ea joacă bine indoor si in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după doi ani buni, în care a câștigat 3 trofee, la Hertsogenbosch și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. În 2023 are recent titlu la Hertogenbosch, semifinale la Berlin ori optimi la Wimbledon, reușind performante foarte bune in sezonul de iarba. Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. Este la prima apariție după Wimbledon.

cota2.ro

Sorana Cirstea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 31 WTA. Ea este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, însă pare că niciodată nu a ajuns la potențialul său maxim. După un început destul de slab de sezon cu eliminari in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, Sori a impresionat la Sunshine Double, reusind sferturi de finala la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine aici intr-o forma bună, cu victorii la jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. Are si un titlu, la Reus Challenger, insă la Roland Garros a pierdut dezamăgitor cu Paolini, iar la Wimbledon a pierdut in turul 3 cu Haddad Maia. Vine după eliminări in turul secund la Washington si Montreal.

Jucătoarele sunt apropiate valoric si este greu de crezut ca vreuna dintre ele va deține controlul pe toată perioada meciului. Alexandrova este la primul meci din ultima luna, luând o pauză după sezonul prolific de iarbă, in timp ce Sorana s-a simțit mereu bine pe hardul american. Eu anticipez un meci echilibrat, cu destule răsturnări de situație si posibil cu set decisiv. Linia de 21.5 Game-uri poate fi depașită chiar si in 2 seturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ekaterina Alexandrova vs Sorana Cirstea
Pronostic:
Peste 21.5 Game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro