Ponturi Pariuri Tenis Daniel Evans vs Lorenzo Musetti

BETFAIR EXCHANGE

In primul tur la Cincinnati avem meciul dintre Daniel Evans si Lorenzo Musetti. Mai jos aveți pronosticul meu argumentat pentru acest meci. 

Daniel Evans este un jucător britanic de 33 ani, clasat pe locul 28 ATP, un mare talent pe care viața extrasportivă l-a limitat mult in carieră. Evans este de ceva timp între primii 50 jucători ai lumii, însă de fiecare dată când a prins o formă bună s-a întâmplat ceva, ori o accidentare, ori un incident și este greu de crezut că mai poate urca pe finalul carierei. Britanicul preferă suprafețele rapide, acolo unde are și singurele titluri ATP din carieră, la Melbourne 2 în 2021 si la Washington acum 2 săptămâni , însă are rezultate onorabile pe toate suprafețele. Anul acesta are titlu la Washington, semifinale la Barcelona si victorii cu Khachanov, Cerundolo, Tiafoe ori Dimitrov. După victoria surprinzătoare de la Washington a pierdut in primul tur la Toronto cu modestul Diallo.

cota2.ro

Lorenzo Musetti este un jucător italian de doar 21 ani, aflat pe locul 18 ATP. Desi este încă tânăr, el se anunță un jucător ce va marca circuitul masculin in următorul deceniu, fiind extrem de talentat. Anul trecut a castigat 2 titluri importante, la Hamburg, trecând de Alcaraz pe zgură, iar apoi la Napoli unde l-a invins pe Berretini, insă a avut si alte victorii împotriva tuturor jucătorilor de top din circuit. Deși este bun pe toate suprafețele, Musetti preferă zgura fiind foarte combativ in schimburile lungi și cu multe arme în portofoliu. Anul acesta are sferturi la Monte Carlo, semifinale la Barcelona si optimi la Roland Garros. Vine aici după turneul de la Toronto, unde a pierdut in optimi cu Medvedev după un joc bun.

Evans este unul dintre rebelii circuitului, un jucător extrem de inconstant care își pierde cumpătul repede si are meciuri in care efectiv nu are chef sa joace . După ce a castigat titlul la Washington sunt convins ca va urma o scădere in jocul lui, lucru vizibil in meciul cu Diallo de la Toronto. Cei doi s-au intalnit de 2 ori in ultimii 2 ani, iar Musetti a castigat ambele partide.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Daniel Evans vs Lorenzo Musetti
Pronostic:
Musetti -2.5 Game-uri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 9.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro