Ponturi Pariuri Tenis Frances Tiafoe vs Stan Wawrinka

UNIBET

In ultima partida a zilei la Cincinnati avem un meci tare intre Frances Tiafoe si Stan Wawrinka. 

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 10 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open i-a bătut pe Nadal și Rublev. In primul tur aici l-a învins pe Griekspoor.

cota2.ro

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 38 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. Elvetianul este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, și se descurcă bine pe toate suprafețele. Anul acesta a jucat mai puțin, dar are totuși finala la Umag, optimi la Indian Wells, tur 3 la Wimbledon si victorii cu Rune, Murray, Sonego ori Etchevery. Aici a trecut in primul tur de Nakashima, după un meci solicitant terminat in decisiv.

Tiafoe a dezamagit la ultimele 2 turnee, insa acum joaca pentru al doilea tur pe central , in fata suporterilor care ii dau un mare plus in joc. Wawrinka vine după un meci solicitant cu Nakashima, iar la vârsta lui acest lucru ar putea sa fie decisiv. Eu voi merge pe victoria lui Frances.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Frances Tiafoe vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Tiafoe -2.5 Game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro