Ponturi Pariuri Tenis Ekaterina Alexandrova vs Sarra Sorribes Tormo

Superbet

In așteptarea ultimului GS al anului va oferim un pont de la finala turneului WTA de la Cleveland. Mai jos aveți Avancronica partidei Ekaterina Alexandrova - Sara Sorribes Tormo.

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 22 WTA. Ea joacă bine indoor si in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după doi ani buni, în care a câștigat 3 trofee, la Hertsogenbosch și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. În 2023 are recent titlu la Hertogenbosch, semifinale la Berlin ori optimi la Wimbledon, reușind performante foarte bune in sezonul de iarba.Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. A trecut aici de Tig, Sasnovich, Wang si Zhu pierzând un singur set.

cota2.ro

Sara Sorribes Tormo este o jucătoare din Spania de 26 ani, clasată pe locul 95 WTA. Valoarea sa este insa mult peste aceasta poziție si este rezultatul faptului ca a lipsit din circuit aproape 1 an din cauza unei accidentări. Sarra este o jucătoare bună, însă nu a reușit niciodată să impresioneze cu adevărat, cea mai înaltă poziție ocupată fiind 32. Are un titlu în 2021 la Guadalajara pe hard, în același an reușind să furnizeze o surpriză imensă când a eliminat-o pe Asleigh Barty la Jocurile Olimpice. Anul acesta a revenit la cel mai înalt nivel si are optimi la Roland Garros, semifinala la Palermo sau finala in Challenger-ul de la Madrid.

Acest turneu pare perfect pentru Alexandrova sa isi mai treacă in palmares un titlu, in condițiile in care majoritatea jucătoarelor de top s-au protejat pentru US Open. Sorribes Tormo are statut de Lucky Looser si vine din calificări acolo unde a pierdut cu Burel. Iberica a jucat 6 meciuri in ultima săptămână, a stat pe teren enorm de mult si nu o vad capabilă sa reziste loviturilor puternice ale Alexandrovei. Cred totuși ca poate prelungi partida si am ales un Combo la cota foarte buna.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ekaterina Alexandrova vs Sarra Sorribes Tormo
Pronostic:
Alexandrova & peste 21.5 Game-uri
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro