Ponturi Pariuri Tenis Anhelina Kalinina vs Sarra Sorribes Tormo

BETANO

Am găsit o cota extrem de interesantă pe tabloul feminin de la US Open, acolo unde in primul tur avem meciul dintre Anhelina Kalinina si Sarra Sorribes Tormo. Aveți mai jos avancronica partidei si pronosticul special propus.

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 26 ani, momentan pe locul 28 WTA. Ea este o jucătoare care s-a făcut cunoscută în ultimii ani, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. În ultimii 2 ani are finala la Roma, sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina, Keys ori Kudermetova. Ea preferă jocul pe hard acolo unde servește bine plasat, având o rată mare de puncte câștigate pe primul serviciu. Pe finalul anului trecut a avut rezultate foarte bune hard indoor, a câștigat titlul de la Limoges Challenger și a ajuns în semifinale la Shrewsbury și Angers. Aici vine după o înfrangere incredibila in turul 2 la Cincinatti, fiind întoarsă de Jabeur după 5-1 in decisiv, urmată de o victorie clară contra Anei Bogdan la Cleveland.

cota2.ro

Sara Sorribes Tormo este o jucătoare din Spania de 26 ani, clasată pe locul 95 WTA. Valoarea sa este insa mult peste aceasta poziție si este rezultatul faptului ca a lipsit din circuit aproape 1 an din cauza unei accidentări. Sarra este o jucătoare bună, însă nu a reușit niciodată să impresioneze cu adevărat, cea mai înaltă poziție ocupată fiind 32. Are două titluri pe hard, în 2021 la Guadalajara, an in care a bătut-o pe Barty la jocurile olimpice si saptamana trecută la Cleveland. Anul acesta a revenit la cel mai înalt nivel si are titlu la Cleveland, optimi la Roland Garros, semifinala la Palermo sau finala in Challenger-ul de la Madrid.

Sorribes Tormo este extenuată, a stat enorm pe teren in ultima perioadă si mi se pare un mare valuebet acest pariu in condițiile in care iberica a jucat 6 meciuri in ultima săptămâna, azi noapte a jucat cu Alexandrova finala la Cleveland, iar astăzi s- deplasat la US Open pentru a juca contra Kalininei la mai puțin de 48 h. Jucătoarea din Ucraina nu are un serviciu de speriat, insa are recent 2 asi cu Jabeur sau 2 cu Brady si poate fără discuții sa trimită si azi cel puțin 2.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anhelina Kalinina vs Sarra Sorribes Tormo
Pronostic:
Kalinina - peste 1.5 asi in meci
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro