Ponturi Pariuri Tenis Alexander Bublik vs Dominic Thiem

BETFAIR EXCHANGE

Unul dintre cele mai echilibrate meciuri din primul tur al turneului de la US Open, ultimul turneu de mare șlem al anului este fără discuții cel dintre Alexander Bublik si Dominic Thiem. Aveți mai jos detalii despre cei doi jucatori alături de pronosticul recomandat. 

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 27 ATP, unul dintre cei mai spectaculoși jucători din circuit. El vine după doi ani buni pentru el, cu 4 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, dar și două titluri, la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală si la Halle când a trecut de Rublev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are semifinale la Marseille in sală si titlu la Halle pe iarba, insă in general evolutiile lui au fost fluctuante, cu multe eliminări în primul tur și momente controversate. Iarba și hardul indoor sunt suprafețele sale favorite deoarece își poate pune în valoare principala sa armă și poate câștiga multe puncte ușoare. A învins anul acesta jucatori de top precum Coric, Struff, Sinner, Zverev ori Rublev, iar la Wimbledon a ajuns pana in optimile de finală. 

cota2.ro

Dominic Thiem este un jucător din Austria de 29 ani, momentan pe locul 82 ATP. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează încă după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an si nimeni nu stie dacă va mai fi vreodată la nivelul anterior. De la revenirea sa în luna martie 2022, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are totuși finala la Kitzbuhel semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad și finală în Challenger-ul de la Rennes, însă per total anul său a fost mult sub așteptări. A început și 2023 extrem de slab si are un procentaj de doar 40 % meciuri câștigate.

Bublik este un jucător capricios, extrem de talentat dar si inconstant. După performanțele bune din sezonul de iarba a părut total lipsit de chef in meciurile de pe hardul american, pierzând clar atât cu Monfils cât si cu Hurkacz. El a si declarat ca vrea sa petreacă mai mult timp alături de familie, având si un copil de doar câteva luni. Thiem este fost campion la US Open in 2020 si s-a simțit mereu bine pe hardul american. Chiar dacă a suferit enorm in ultimii 2 ani, el este încă tânăr si cred in ambitia lui de a reveni in prim plan. Voi merge pe victoria austriacului la o cota excelenta.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alexander Bublik vs Dominic Thiem
Pronostic:
Victorie Thiem
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 12.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro